Reading en online coaching

Ben jij op zoek naar inzichten en handvatten?

Nieuwsgierig wat er in je kind omgaat?

Benieuwd welke boodschap er voor jou schuil gaat achter bepaald gedrag van je kind(eren)?
Gedrag waar jij je zorg om hebt of een uitdaging in ervaart?

Wat heeft je kind nodig op dit gebied?

De spiegel van je kind

Denk eens aan een fotoreading in combinatie met online coaching.

Een uitkomst wanneer de afstand naar de praktijk je bijvoorbeeld te groot is, en je verwacht dat je als ouder zelf voldoende aan de slag kunt naar aanleiding van de inzichten en tips. En toch volledig toegespitst op jouw persoonlijke hulpvraag.

Naast een reading met inzichten in de beleving van je kind ontvang je spiegelende vragen welke jou als ouder bewust maken van de verbinding die je hierin hebt met elkaar.

Waarom laat je kind dit specifieke gedrag zien?

Om je kind te kunnen geven wat hij of zij nodig heeft, is het nodig dat jij weet wat jíj als ouder nodig hebt. Naar aanleiding van de reading die ik voor jullie doe (verslag per mail) hebben we contact over de volgende stappen. Hoe kun jij de inzichten en tips vanuit de reading toepassen. Hoe kun jij als ouder een patroon doorbreken?

Hierin:

  • Lees ik de energie van je zoon of dochter via een foto die jij mij toestuurt.
  • Krijg je inzichten in de vraag of zorg die je op dit moment hebt.
  • Ga je zelf waardevolle ontdekkingen doen door middel van de aanvullende opdrachten. Deze kun je op ieder gewenst moment, in je eigen tijd uitvoeren.
  • Krijg je feedback op de opdrachten en aanvullende tips die je direct kunt toepassen.
  • Kun je mij uiteraard al je vragen stellen die je op dit gebied hebt en die je tegenkomt bij het beantwoorden van de vragen/ doen van de opdrachten.

Hoe werkt het?

Je doet een aanvraag voor een reading online. We wisselen uit welke gegevens ik nodig heb voor de reading en binnen hoeveel dagen je het verslag kunt verwachten. Doorgaans is dit binnen 5 werkdagen. Het verslag is ongeveer 1 a4.

Je reageert op het verslag en kunt uiteraard al je vragen ter verduidelijking stellen. Met het verslag stuur ik je een opdracht en praktische tips mee.

Je neemt een week de tijd voor de opdracht en stuurt mij terug wat het je heeft gebracht tot nu toe. Hierop ontvang je feedback en verdere tips of opdrachten toegespitst op je persoonlijke bevindingen.

Na drie weken hebben we contact over het resultaat binnen jouw gezin. We evalueren het proces.

Is dit echt iets voor jou?

Stuur mij dan vandaag nog een email om een reading op afstand met emailsessies aan te vragen.

Je investering voor de reading plus de online coaching per email (2x email uitwisseling, 1x evaluatie) is 175,- euro in totaal. Dit is incl. btw.

Tussen de emailuitwisseling met opdrachten en tips door mag je uiteraard ook extra mailen om je vragen die je evt. tussentijds tegenkomt te stellen.

Vraag vandaag nog deze reading en emailsessies aan.