Agenda

Workshops en activiteiten

Workshops en activiteiten vanuit GevoeligSterk

Aankomend verlof

T/m september boek ik afspraken in. Vanaf oktober zal ik genieten van mijn zwangerschapsverlof om medio februari weer rustig aan te beginnen met mijn werkzaamheden. Voor een afspraak kun je altijd een mailtje sturen. Dan krijg je van mij altijd reactie, dit kan tijdens mijn verlof wellicht iets langer duren. Uiteraard stel ik je graag op de hoogte van de mogelijkheden wat ik eventueel voor jullie kan betekenen en de mogelijkheden om samen een afspraak in te plannen.

2020

April, mei en juni
Leuk nieuws! Naast dat ik in 2020 voor de opleiding 1000dagen coach een module spiegelend en systemisch coachen zal verzorgen ga ik vanuit mijn eigen praktijk een training geven! Het is een vierdaagse training geworden voor coaches en therapeuten waarin ik je leer werken met spiegelend en systemisch coachen. Met oog en oor voor het energetisch en voorouderlijk besef, waarnemen vanuit dit perspectief. Ik neem je graag mee om je eigen werkwijze te verbreden en/ of te verdiepen.
Deze dagen zullen vooral goed te volgen zijn voor (kinder)coaches en/of andere professionals die met sytemisch werk cliënten willen helpen patronen op een diepere laag te doorbreken.
Data zijn: 18-4, 9-5, 23-5, 13-6 – 2020.
De training wordt gegeven op de sfeervolle locatie op Hodenpijl te Schipluiden.
Heb je interesse om mee te doen? Laat mij het weten, dan stuur ik je alle informatie toe.


sam_3423

Niks missen?! Volg GevoeligSterk op Facebook