Agenda

Workshops en activiteiten

September

  • Netwerkbijeenkomst voor ondernemers – 11 september
    Centraal op deze avond staan de drie pijlers van Op Hodenpijl:        Ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen. Velen van ons streven succes na. Maar wat is succes voor jóu? Laat je deze avond inspireren over hoe jij als uniek persoon en ondernemer nog meer succesvol jezelf kunt zijn. Durf je te onderscheiden met je unieke talenten, om zo ook duidelijker zichtbaar te zijn voor jou doelgroep. Een laagdrempelige avond waarin we elkaar inspireren en versterken in het ondernemerschap.
    De gastlezing is dit keer van Eva Mangal. 

Meer informatie en aanmelden


sam_3423

Niks missen?! Volg GevoeligSterk op Facebook

Zomerperiode en aankomend verlof

T/m september boek ik afspraken in. Vanaf oktober zal ik genieten van mijn zwangerschapsverlof om medio februari weer rustig aan te beginnen met mijn werkzaamheden.

2020

April 2020:

Leuk nieuws! Naast dat ik in 2020 voor de opleiding 1000dagen coach een module spiegelend en systemisch coachen zal verzorgen ga ik vanuit mijn eigen praktijk een training geven! Het wordt een drie- of vierdaagse training voor coaches en therapeuten waarin ik je leer werken met spiegelend en systemisch coachen. In mijn werkwijze heb ik daarbij oog voor het energetisch en voorouderlijk besef. Ik leer je waarnemen vanuit dit perspectief. Ik neem je graag mee om je eigen werkwijze te verbreden en/ of te verdiepen.

Deze dagen zullen vooral goed te volgen zijn voor (kinder)coaches en/of andere professionals die met sytemisch werk cliënten willen helpen patronen op een diepere laag te doorbreken.

Heb je interesse om mee te doen? Laat mij het weten, dan houd ik je op de hoogte.