Agenda

Workshops en activiteiten

Workshop – bewustZIJNsochtend over het medicijnwiel – wiel van creatie

12 juli van 10 – 13 u

Meer ontdekken over jouw eigen en unieke mediciZIJN? Doe dan mee aan deze workshop  waarin je nog veel meer ontdekt over het wiel van creatie – het medicijnwiel en jouw eigen unieke medicijnwiel op basis van je geboortenummerologie. In deze ochtend krijg je de basisprincipes van het medicijnwiel aangereikt. Vanuit het uitgangspunt dat je in verbinding mag zijn met al je talenten en gaven en dat het de bedoeling is dat jij als mens je eigen creaties schept. We nemen tijd voor het ‘uitrekenen’ van jouw eigen medicijnwiel a.d.h.v. je geboortedata. Het brengt je meer in verbinding met jouw unieke talent en gift voor deze wereld en bewustzijn over je zielsmissie. En ook: wat leeft er in mij op dit moment? Wat mag ik in beweging brengen en hoe?

We doen een korte meditatie en nemen ruimte om te ZIJN. Alle windrichtingen van het wiel zijn vertegenwoordigd in deze ochtend waarmee ik je hoop te inspireren dit mee te nemen in je dagelijks leven.

Bijdrage is 35 ,- pp – locatie is in Maassluis

Aanmelden kan door mij een bericht te sturen 

Training spiegelend en systemisch coachen

4 daagse verdiepingstraining

Ben jij net als ik coach of therapeut? Trainer? En wil jij doelgericht leren werken met spiegelen en systemisch coachen?

Training voor coaches en therapeuten waarin ik je leer werken met spiegelend en systemisch coachen. Met oog en oor voor het energetisch en voorouderlijk besef, waarnemen vanuit dit perspectief. Ik neem je graag mee om je eigen werkwijze te verbreden en/ of te verdiepen.
Deze dagen zullen vooral goed te volgen zijn voor (kinder)coaches en/of andere professionals die met systemisch werk cliënten willen helpen patronen op een diepere laag te doorbreken.

Start weer najaar 2022 – meld je nu aan

Ontdekken of deze workshop iets voor jou is?

Doe dan mee met de inspiratie middag op 10 september.

meer informatie