Agenda

Workshops en activiteiten

 

November

  • 15 november 19.30 u – 22.00 u Netwerk en inspiratiebijeenkomst voor collega ZZP’ers!

Samen elkaar sterker maken door ontmoeten, verbinden en verdiepen op de prachtige locatie Op Hodenpijl te Schipluiden. Thema van deze avond is: Story telling. Wat is dat en welke meerwaarde kan het bieden het voor jouw onderneming?   Bijdrage is 15,- euro p.p.

 

Aanmelden

  • 28 november 20.00 tot 22.00 uur Lezing ‘Check in – check out…’ Stap in…je eigen leven

Het belang van echt helemaal kunnen en durven ZIJN ervaren.
We hebben allemaal dromen, ideeën, verlangens…maar lang niet iedereen lukt het daar daadwerkelijk invulling aan te geven. Het leven écht te leven! Mede aan de hand van haar persoonlijk verhaal laat Jeanette je ervaren dat juist wanneer je je dromen waar wilt maken ook je angsten en onzekerheden bewust mag ervaren. Wat belemmert je werkelijk?
Juist wanneer je je dromen waar wilt maken helpt het je angsten bewust te ervaren, te onderzoeken. Mede hierdoor kom je erachter wat je werkelijk belemmert om volledig vrij en gelukkig te leven.
Aan de hand van een praktisch stappenplan ontdek je in deze lezing hoe meer (écht) aanwezig te ZIJN –> te LEVEN i.p.v. overleven.
Daarvoor hebben we vooral ook elkaar nodig. Tijdens de lezing is er dan ook veel interactie met het publiek.

 

Aanmelden 

 

Januari

 

  • 22 januari interactieve lezing ‘Kind als Spiegel’ 19.30 – 21.45 u

In deze lezing/workshop maak je kennis met een andere kijk op gedrag van kinderen. Kinderen zijn als een spiegel. Als een gevoelige plaat reflecteren zij in gedrag wat zij ervaren in de buiten wereld. In de eerste plaats naar en van de ouders en/ of opvoeders. De volwassenen in hun directe omgeving waarvan zij afhankelijk zijn en vooral in gevoel mee zijn verbonden. Hoe kun je ook kijken naar een zorg of uitdaging als slecht slapen, weinig zelfvertrouwen, boosheid of angst? Welke boodschap gaat er achter verscholen voor jou als ouder en wat kun je doen om je kind te helpen? Bijdrage voor deelname is 15,- p.p.

Aanmelden 

 

 

sam_3423

 

 

 

Niks missen?! Volg GevoeligSterk op Facebook