Agenda

Workshops en activiteiten

 

Maart

* Zaterdag 24 maart: Verdiepende dag voor ondernemers: ‘Ondernemend ZIJN’.

Ontdek wat werkt voor jou en hoe je dit voor jou kunt laten werken. Helemaal ondernemen naar wie jij bent en met minder moeite, meer succesvol ZIJN.

We gaan in een kleine groep de diepte in, spiegelen en onderzoeken mogelijke blokkades of andere belemmerende factoren. Deze hebben namelijk ook een functie. Ontdek hoe je daar anders mee om kunt gaan zodat jij je energie kunt richten op dat wat je wél wilt. We bekijken je verlangens en hoe je deze kunt vertalen naar je onderneming. Omdat ondernemen gaat over wie jij bent.

Deze verdiepende dag wordt in een kleine, fijne groep gegeven zodat je met anderen kunt delen, ervaren, van en met elkaar kunt leren. Je doet meteen waardevolle contacten op met gelijkgestemde ondernemers.

De dag is van 10.00 tot 16.00 u en is geheel verzorgd met koffie, thee, lekkers en een heerlijke biologische lunch in het restaurant van Op Hodenpijl.

Je bijdrage is 95,- euro inclusief btw en genoemde verzorging.

 

Ervaring van een eerdere deelneemster:

 

“Onlangs volgde ik bij Jeanette de workshop Ondernemend Zijn. Zij is een warme, hartelijke persoonlijkheid die je met veel gevoel, kennis en kunde op professionele wijze een stap verder helpt. Wat een inspirerende dag was het! Doelgericht, met veel ruimte voor eigen inbreng en die van de andere deelnemers, heeft zij mij op zachte, doortastende wijze meerdere inzichten en handvatten gegeven waar ik op dat moment (onbewust) behoefte aan had. Door middel van voelen en ervaren, systemisch werk en doelgericht doorvragen ging ik zeer geïnspireerd naar huis. Deze workshop kwam op het juiste moment op mijn pad en ik had ‘m niet willen missen. Een echte aanrader voor ondernemers (in spe) maar zeker ook interessant voor mensen die hun professionele ontwikkeling eens op onconventionele deskundige wijze onder de loep willen nemen. Je zult verrast zijn en enorm zin hebben om vervolgens een stap vooruit te doen!”

-Yvonne-

Aanmelden

 

 

April

  • 11 april van 19.30 tot ongeveer 21.45 uur: Netwerkavond voor eigentijdse ondernemers. Thema van deze avond volgt. Je kunt er zeker van zijn dat je ook deze avond weer geïnspireerd zal raken door het aanbod, door de werkvorm en door de ervaringen die je zult uitwisselen met gelijkgestemde ondernemers. ZZp’ers als: coaches, therapeuten, fotografen, schrijvers, website bouwers, mensen die al langer voor zichzelf werken, mensen die net van start zijn gegaan: jullie zijn van harte welkom. Deze avond draait om het versterken van elkaar!

Fijn wanneer je van te voren even aanmeldt.  De avond wordt gehouden op de prachtige locatie Op Hodenpijl te Schipluiden. Je bijdrage is slechts 15,- euro p.p. en je wordt voorzien van koffie en thee.

Aanmelden 

 

Mei

  • 17 mei 19.30 tot 21.30 uur: interactieve lezing: ‘Je kind als Spiegel’ Ontdek in deze lezing hoe, wat en waarom kinderen spiegelen.

Ontdek hoe je je kind kunt helpen met bijvoorbeeld angst, slecht slapen, weinig zelfvertrouwen middels onderliggende spiegelende boodschappen. Juist wanneer je kind minder lekker in zijn of haar vel zit is het belangrijk elkaar (weer) te kunnen verstaan. Als ouder- en kindcoach/ kindermedium laat ik je in deze avond kennis maken met een andere kijk op gedrag en ontdekken dat de sleutel tot je kind in de verbinding, het gevoel zit. Ook of juist als dat even wat minder makkelijk gaat. Hoe kom je weer in verbinding met elkaar?
15,- euro p.p. inclusief koffie of thee.
De avond is ook interessant voor kindercoaches, leerkrachten of andere professionals die met en voor kinderen en/ of ouders werken.

Uitspraken en terugkoppeling van bezoekers van de lezing ‘Je kind als Spiegel’:

 
“Het heeft mij echt geraakt, je boodschap kwam aan vanavond. Niet denken maar voelen”

“Ik ga mijn kind nu anders benaderen, ik heb meer begrip gekregen voor de fijngevoelige verbinding tussen ouder en kind”

“Kinderen voelen álles en daar hoeven we juist als ouders niet krampachtig over te doen, niet wat we zeggen of doen, maar het gevoel dat een kind krijgt is van belang”

“Onder gedrag dat we zien zit altijd meer, daar was ik al van overtuigd, maar Jeanette weet dit helder uit te leggen en heeft mij geraakt met haar verhaal”

“Fijn dat er ruimte was voor persoonlijke inbreng, dat maakte dat het ook echt praktisch werd voor mij”

Aanmelden

 

 

sam_3423

 

 

 

Niks missen?! Volg GevoeligSterk op Facebook!