Agenda

Workshops en activiteiten

 

September

  12 september groot netwerkevent bij Op Hodenpijl van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur.
   • Ook dit jaar organiseren Op Hodenpijl en Jeanette Sjardijn een netwerkevent voor eigentijdse ondernemers. Centraal op deze avond staat de ontmoeting en verbinding. Van elkaar leren en vooral elkaar sterken in het doen waar jíj goed in bent. Omdat we op die manier nog meer van waarde zijn voor de ander.
   • De avond is ook een aanrader om bij te wonen wanneer je plannen hebt om zelfstandig ondernemerschap aan te gaan en/of vooral je persoonlijk leidsterschap wil versterken.
  • Wat vast staat is dat het weer een waardevolle, bijzondere en vooral ook verrijkende avond zal worden waar je als ondernemer van deze tijd bij wil zijn!
  • De bijdrage is 18,- per persoon, inclusief twee drankjes in het sfeervolle restaurant van Op Hodenpijl.
   We hebben ook deze avond een inspirerend gastspreker! Dit keer een krachtige dame, waarover later meer!

Oktober

 • Woensdag 3 oktober van 20.00 tot 21.45 u: Interactieve lezing ‘Kind als Spiegel’.

Kinderen reageren op dat wat voor hen voelbaar is. Maak kennis met een geheel andere kijk op gedrag van kinderen.

Is je kind angstig, onzeker, boos of onrustig? Vaker en langer dan je lief is? Merk je dat je kind iets wezenlijks van je vraagt, maar lukt het je niet om écht langdurig verschil te maken voor je kind? Kinderen reageren in gedrag op dat wat voor hen voelbaar is. Middels gedrag hebben kinderen ons veel te vertellen. Met de onderliggende boodschap, dus waar het kind in de kern op reageert, kun jij als ouder hét verschil maken voor je kind. Als oudercoach laat ik ouders met gevoelige kinderen graag ontdekken dat dát wat je kind voelt en waar jij je zorg om hebt de sleutel is tot je kind, tot jezelf en een (nog) leuker gezinsleven. Met bijvoorbeeld als resultaat dat je kind beter slaapt, rustiger of zelfverzekerder is. Ontdek in deze lezing de spiegelende wijze van kijken naar gedrag en de kracht van voelen!

Bijdrage is 15,- euro per persoon, inclusief koffie of thee.

Aanmelden 

 

 • Zaterdag 13 oktober: Verdiepende dag voor (a.s.) ondernemers ‘Ondernemend ZIJN’
  Tijd: 09.30 – 16.00 u inclusief verzorgde lunch in het biologisch restaurant

  Je bent zeer waarschijnlijk ondernemer geworden omdat je meer vanuit eigen kracht en passie wil werken. Maar dat valt niet altijd mee. Jij bént je bedrijf en alles wat je denkt, voelt en doet heeft daar uitwerking op. In deze dag ontdek je waarom het zo belangrijk is dat jij vooral je eigen pad bewandelt binnen het ondernemerschap. Hoe je nog meer gebruik kunt maken van je kernkwaliteiten en je meer kunt manifesteren met minder moeite. Ontdek wat werkt voor jou en hoe je dit meer voor jou kunt laten werken.

Bijdrage: 95,- euro inclusief BTW, koffie/thee en geheel verzorgde lunch in het biologisch restaurant.

Aanmelden 

 

sam_3423

 

 

 

Niks missen?! Volg GevoeligSterk op Facebook!