Agenda

Workshops en activiteiten

 

Mei

  • 17 mei 19.30 tot 21.30 uur: interactieve lezing: ‘Je kind als Spiegel’ Ontdek in deze lezing hoe, wat en waarom kinderen spiegelen.

Ontdek hoe je je kind kunt helpen met bijvoorbeeld angst, slecht slapen, weinig zelfvertrouwen middels onderliggende spiegelende boodschappen. Juist wanneer je kind minder lekker in zijn of haar vel zit is het belangrijk elkaar (weer) te kunnen verstaan. Als ouder- en kindcoach/ kindermedium laat ik je in deze avond kennis maken met een andere kijk op gedrag en ontdekken dat de sleutel tot je kind in de verbinding, het gevoel zit. Ook of juist als dat even wat minder makkelijk gaat. Hoe kom je weer in verbinding met elkaar?
15,- euro p.p. inclusief koffie of thee.
De avond is ook interessant voor kindercoaches, leerkrachten of andere professionals die met en voor kinderen en/ of ouders werken.

Uitspraken en terugkoppeling van bezoekers van de lezing ‘Je kind als Spiegel’:

 
“Het heeft mij echt geraakt, je boodschap kwam aan vanavond. Niet denken maar voelen”

“Ik ga mijn kind nu anders benaderen, ik heb meer begrip gekregen voor de fijngevoelige verbinding tussen ouder en kind”

“Kinderen voelen álles en daar hoeven we juist als ouders niet krampachtig over te doen, niet wat we zeggen of doen, maar het gevoel dat een kind krijgt is van belang”

“Onder gedrag dat we zien zit altijd meer, daar was ik al van overtuigd, maar Jeanette weet dit helder uit te leggen en heeft mij geraakt met haar verhaal”

“Fijn dat er ruimte was voor persoonlijke inbreng, dat maakte dat het ook echt praktisch werd voor mij”

Aanmelden

 

 

sam_3423

 

 

 

Niks missen?! Volg GevoeligSterk op Facebook!