Agenda

Workshops en activiteiten

Januari

  • 15 januari 19.30 – 22.00 u: netwerk – en inspiratie bijeenkomst voor zelfstandig ondernemers.
    Samen elkaar sterker maken door ontmoeten, verbinden en verdiepen op de prachtige locatie Op Hodenpijl te Schipluiden. Thema van deze avond is: Story telling. Wat is het en hoe kan het meerwaarde bieden voor jouw onderneming?
    Bijdrage is 15,- p.p. inclusief koffie/ thee.

Aanmelden 

  • 22 januari interactieve lezing ‘Kind als Spiegel’ 19.30 – 21.45 u

In deze lezing/workshop maak je kennis met een andere kijk op gedrag van kinderen. Kinderen zijn als een spiegel. Als een gevoelige plaat reflecteren zij in gedrag wat zij ervaren in de buiten wereld. In de eerste plaats naar en van de ouders en/ of opvoeders. De volwassenen in hun directe omgeving waarvan zij afhankelijk zijn en vooral in gevoel mee zijn verbonden. Hoe kun je ook kijken naar een zorg of uitdaging als slecht slapen, weinig zelfvertrouwen, boosheid of angst? Welke boodschap gaat er achter verscholen voor jou als ouder en wat kun je doen om je kind te helpen? Bijdrage voor deelname is 15,- p.p.

Aanmelden 

  • 29 januari workshop: Schatgravers in de praktijk. 10.00 – 14.00 u

Deze workshop wordt gegeven door collega Michelle Hollaar. Zij is deze dag te gast in de praktijkruimte van GevoeligSterk en leert kindercoaches, therapeuten, leerkrachten, leidsters e.d. alle ins en outs over dit veelzijdige spel. Aanmelden kan via de website van Michelle. 

sam_3423

Niks missen?! Volg GevoeligSterk op Facebook