Agenda

Workshops en activiteiten

Maart en April

ZEN kids! 

Drie delige reeks workshops speciaal voor kinderen die je het gunt wat rust en balans te ervaren.

Deze workshops zijn vooral erg laagdrempelig. Je kind mag op deze workshops gewoon lekker met het ‘lijf’ aan de slag. Dit doen we door kinderyoga oefeningen, zintuigstimulering, meditatieverhaaltjes, ademhalingstechnieken, spel en creatieve middelen.

Woensdag 20 en 27 maart, 3 april van 13.30 tot 14.30 u. voor kinderen in de basisschoolleeftijd. 10,- euro per kind, per keer.

Meer informatie. 

Aanmelden 

April

  • 16 april: interactieve lezing ‘Kind als Spiegel’ 19.30 – 21.45 u

In deze lezing/workshop maak je kennis met een andere kijk op gedrag van kinderen. Kinderen zijn als een spiegel. Als een gevoelige plaat reflecteren zij in gedrag wat zij ervaren in de buiten wereld. In de eerste plaats naar en van de ouders en/ of opvoeders. De volwassenen in hun directe omgeving waarvan zij afhankelijk zijn en vooral in gevoel mee zijn verbonden. Hoe kun je ook kijken naar een zorg of uitdaging als slecht slapen, weinig zelfvertrouwen, boosheid of angst? Welke boodschap gaat er achter verscholen voor jou als ouder en wat kun je doen om je kind te helpen? Bijdrage voor deelname is 15,- p.p.

Aanmelden

Eerdere bezoekers over de lezing: Kind als Spiegel

‘De reden dat we de lezing ‘Kind als Spiegel’ graag wilde bijwonen is het gebrek aan zelfvertrouwen bij onze zoon. De lezing bood ons waardevolle inzichten en heeft daarmee iets teweeg gebracht bij ons beiden. De uitleg was helder en de boodschap kwam voor ons goed door. Wat ons het meest is bijgebleven is het inzicht dat je kinderen je eigen gedrag en gevoelens spiegelen en dat dit ook door de generaties heen doorwerkt. ‘

Een avond vol herkenning en bewustwording. Kritisch naar jezelf en je kind kijken maar op een zachte en vriendelijke manier. Een fijne, duidelijke uitleg over het spiegelen. Het smaakt naar meer!”


sam_3423

Niks missen?! Volg GevoeligSterk op Facebook