Voor wie

GevoeligSterk is speciaal voor jou, de bewuste en ondernemende ouder van deze tijd. 

GevoeligSterk is speciaal voor je Gevoelige zoon of dochter, kind van deze tijd.

Je bent papa of mama en geniet volop van en met je gezin, maar je merkt ook dat je gevoelige kind het op dit moment moeilijk heeft. Je bent je tegelijkertijd bewust dat je zoon of dochter je hiermee iets wil duidelijk maken.

Je kind is op dit moment bijvoorbeeld:

  • Erg angstig…
  • Een slechte slaper..
  • Een wandelend tijdbommetje…
  • Wel heel erg dromerig..
  • Verdrietig..
  • Voelbaar niet zichzelf…
 

Je bent:

Een Bewuste en ondernemende ouder en begrijpt dat het gedrag wat je zorgen baart niet op zichzelf staat. Je voelt je intens verbonden met je kind. Je maakt graag hét verschil voor je kind en weet dat jij als ouder daar een belangrijk aandeel in levert. Je voelt dat het gedrag van je kind je raakt en dat daar een reden voor is. Je doet ontzettend je best om het gedrag om te buigen, anders te reageren, en al het mogelijk om je kind te helpen. Daarnaast ben je partner, heb je misschien nog andere kinderen, een leuke baan, een sociaal leven… En is het soms ook gewoon heel veel… En brengt keihard je best doen jullie niet waar je graag zou willen.

Je bedenkt je dan maar weer dat het ook gewoon allemaal niet makkelijk is.. en toch, toch knaagt het… Is dat ploeteren, je kind zien worstelen met zichzelf, écht de bedoeling? Of kan het anders? Makkelijker? Leuker?  

De opvoedtips en trucs heb je nu wel uitgeprobeerd. Je bent op zoek naar échte diepgaande persoonlijke inzichten en handvatten die jou, jullie, je gezin verder helpen. Je wilt het graag anders in jullie gezinsleven, dat het allemaal net even makkelijker verloopt thuis, je meer energie hebt op je werk, kinderen die lekker in hun vel zitten en tijd om je eigen ding te kunnen doen… Genieten van en met elkaar! Een (nog!) leuker gezinsleven!

GevoeligSterk is er voor ouders met gevoelige of hooggevoelige kinderen in de leeftijd van 0 tot  ongeveer 12 jaar. Jullie staan open voor een verfrissende kijk, ontvangen graag diepere inzichten, mede op spiritueel niveau waarmee jullie vervolgens zelf mee aan de slag willen. Omdat je met liefde hét verschil maakt voor jullie kind(eren).

Je komt zelf of samen met je partner voor spiegelende coaching. We vertalen hierin het gedrag van jullie zoon of dochter naar een kernachtige en diepgaande boodschap. De nieuwe inzichten en aanvullende praktische tips die hieruit volgen leren jullie in te zetten en maken een groot en merkbaar verschil voor jullie kind(eren). We werken namelijk met dat waar jullie de connectie hebben met je kind, in gevoel. Dat wat voelbaar is voor je kind, en waar hij of zij in gedrag op reageert maken we helder. En zo zet je de structurele, langdurige en de o zo gewenste verbeteringen voor jullie gezin in werking.

Soms is ook kindercoaching wenselijk. Dit kan middels het totaalpakket. We maken dan een combinatie van oudercoaching en kindercoaching .Omdat ik uitga van een diepe verbinding tussen ouder en kind, het kind zie als een spiegel voor de omgeving komt kindercoaching aanvullend en/of in combinatie met oudercoaching.

Ouders die aankloppen bij GevoeligSterk zijn ouders die best een kijkje durven te nemen in de spiegel, vanuit liefde voor hun kind! Omdat jullie begrijpen dat je vanuit liefde verbonden met elkaar bent en dat dit de basis is van alles. Dat het geluk van je kind, het gezin, van jullie samen het leven verrijkt. 

Coaching voor grote & kleine mensen

Mijn cliënten zijn mensen die bewust in het leven staan. Maar die bewustwording komt niet altijd uit de lucht vallen. Naast mensen die het beste willen voor hun gezin, werk ik met mensen die graag hun onderneming tot een succes maken, mensen die op andere vlakken in hun leven toe zijn aan een volgende stap of juist een nieuwe richting willen bepalen.  Iedere stap start bij jou. Ook wanneer je samen een gezin of onderneming runt. Word je bewust van de plek die je inneemt, de rol die je hebt en wel of niet neemt, je verlangen, je valkuilen, belemmeringen of angsten… iedere stap die je neemt op het pad van bewustwording maakt dat jij je richting kunt bepalen. Iedere gewenste verandering is dan mogelijk.

Ik help je (opnieuw) te verbinden met dat wat er ten diepste in je leeft, je volledig potentieel ervaren, naar buiten brengen en vormgeven op een manier die bij jou past. Ook (juist ook) in combinatie met een gezin. Leven naar dat wat je van binnen ervaart. Een bloeiend gezin én een bloeiende onderneming! Het is écht allemaal mogelijk. 

Het leven vraagt ons er helemaal te ZIJN. Grote én kleine mensen. 

 

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te bespreken welke coaching het beste bij jullie past.

 

 Neem contact met mij op