Voor wie

Voor wie is praktijk GevoeligSterk?

GevoeligSterk is speciaal voor jou, de bewuste en ondernemende ouder van deze tijd. 

GevoeligSterk is speciaal voor je Gevoelige zoon of dochter, kind van deze tijd.

Je bent papa of mama en geniet volop van en met je gezin, maar je merkt ook dat je gevoelige kind het op dit moment moeilijk heeft.

Is je kind op dit moment:

  • Erg angstig…
  • Een slechte slaper..
  • Een wandelend tijdbommetje…
  • Wel heel erg dromerig..
  • Verdrietig..
  • Voelbaar niet zichzelf…?
 

Ben jij:

Een Bewuste en ondernemende ouder? Sta jij open voor een diepere kijk naar gedrag en de gevoelswereld van je kind? 

Voel jij je intens verbonden met je kind? Als om je kind gaat voel je als het ware in alles mee….

Je maakt graag hét verschil voor je kind en weet dat jij als ouder daar een belangrijk aandeel in levert. Je voelt dat het gedrag van je kind je raakt en dat daar een reden voor is. Je doet ontzettend je best om het gedrag om te buigen, anders te reageren, en al het mogelijk om je kind te helpen. Daarnaast ben je partner, heb je misschien nog andere kinderen, een leuke baan, een sociaal leven… En is het soms ook gewoon heel veel… En brengt keihard je best doen jullie niet waar je graag zou willen.

Je bedenkt je dan maar weer dat het ook gewoon allemaal niet makkelijk is.. en toch, toch knaagt het… Is dat ploeteren, je kind zien worstelen met zichzelf, écht de bedoeling? Of kan het anders? Makkelijker? Leuker?  

De opvoedtips en trucs heb je nu wel uitgeprobeerd. Je bent op zoek naar échte diepgaande persoonlijke inzichten en handvatten die jou, jullie, je gezin verder helpen. Je wilt het graag anders in jullie gezinsleven, dat het allemaal net even makkelijker verloopt thuis, je meer energie hebt op je werk, kinderen die lekker in hun vel zitten en tijd om je eigen ding te kunnen doen… Genieten van en met elkaar! Een (nog!) leuker gezinsleven!

GevoeligSterk is er voor ouders met gevoelige of hooggevoelige kinderen. Jullie staan open voor een verfrissende kijk, ontvangen graag diepere inzichten, mede op spiritueel niveau waarmee jullie vervolgens zelf mee aan de slag willen. Omdat je met liefde hét verschil maakt voor jullie kind(eren).

Je komt zelf of samen met je partner voor spiegelende coaching. We vertalen hierin het gedrag van jullie zoon of dochter naar een kernachtige en diepgaande boodschap. De nieuwe inzichten en aanvullende praktische tips die hieruit helder worden leren jullie in te zetten en maken een groot en merkbaar verschil voor jullie kind(eren). We werken namelijk met dat waar jullie de connectie hebben met je kind, in gevoel. Dat wat voelbaar is voor je kind, en waar hij of zij in gedrag op reageert.

Ouders die aankloppen bij GevoeligSterk zijn ouders die best een kijkje durven te nemen in de spiegel, vanuit liefde voor hun kind! Omdat jullie begrijpen dat je vanuit liefde verbonden met elkaar bent en dat dit de basis is van alles. Dat het geluk van je kind, het gezin, van jullie samen het leven verrijkt. 

 Neem contact op voor meer informatie en/of inplannen van een afspraak