Spiegelend en systemisch coachen

Leer spiegelend en systemisch coachen – 4 daagse verdiepingstraining

Training spiegelend en systemisch coachen

Training voor coaches en therapeuten waarin ik je leer werken met spiegelend en systemisch coachen. Met oog en oor voor het energetisch en voorouderlijk besef, waarnemen vanuit dit perspectief. Ik neem je graag mee om je eigen werkwijze te verbreden en/ of te verdiepen.
Deze dagen zullen vooral goed te volgen zijn voor (kinder)coaches en/of andere professionals die met systemisch werk cliënten willen helpen patronen op een diepere laag te doorbreken.

Data zijn: 9-3, 30-3, 13-4, 11-5 2024

In deze lesdagen gaan we met elkaar op reis. In de planning van lesdagen is er bewust gekozen om tussendoor tijd te kunnen nemen om dat wat we met elkaar hebben doorgenomen verder op je in te laten werken en ook op je eigen manier mee te kunnen oefenen in de praktijk.

Dag 1: Wat is spiegelen precies? Wat doet het en hoe zet je het in als professional? Doen van verschillende spiegelende oefeningen. Hoe is het kind een spiegel in de eerste plaats naar de ouders? Hoe werkt spiegelen in andere relaties.
Dag 2: Systemisch werken. Ontwikkelen van systemisch besef door inzicht en oefening. Ervaren van ‘plekken’ binnen een systeem dmv verschillende werkvormen. Vormen van coachend opstellen doornemen. Hoe en wanneer in te zetten?
Dag 3: Voorouderlijk besef. Vanuit de vorige lesdag leer je een enogram maken. Systemisch verder uitdiepen door: wat is voelbaar in volgende generaties? Hoe en waarom? Doorwerken van trauma – regressie/ contact maken met voorouders voor beweging. Hoe kunnen patronen worden doorbroken?
Dag 4: Terugkijken en integreren. Waar zit je groei? Hoe kun jij je positie versterken als professional met het geleerde/ geoefende in jouw praktijk? Oefenen vanuit vraagstelling.

Investering: 598,- euro geheel verzorgd.

Van 09.30 – 16 u