Energie in Balans

* Energie behandeling waarin:

– De energie wordt gestimuleerd weer volledig door het lichaam te stromen, je voelt je weer meer in balans

– Je de geruststellende en ontspannende werking ervaart waarvan de energie nog lang door werkt

–  Je lichaam wordt gestimuleerd overtollige prikkels en indrukken los te laten

– Wordt gewerkt vanuit een holistische visie en het lichaam als wijs wordt beschouwd

– Wordt gewerkt met universele levensenergie, welke je eigen energie stimuleert om in balans te komen

– Jij of je kind en jij samen langskomen in de praktijk óf in vertrouwde thuis omgeving op afstand de behandeling ontvangt

– Je wordt geholpen je eigen energie groter en sterker te maken

– Je beter bent afgestemd op je eigen energie en lichaam, je je vervolgens beter ‘geaard’ zult voelen.

– Je vervolgens beter bij jezelf weet te blijven en meer uitgerust zult voelen, minder prikkelbaar zult zijn

– Je eigen energie aangevuld wordt en beter behouden dus je je ook energieker zult voelen.

– Beter kunt ontspannen en makkelijker in slaap kunt komen

– Je verhelderende indrukken en inzichten kan ontvangen tijdens de healing omdat je in een volledig ontspannen staat bent.

 

 

 

Regelmatig een ‘Energie in Balans’ behandeling is een aanrader voor alle grote en kleine gevoelige mensen!

 

Ik maak graag een afspraak!

 

* Goed om te weten:

Tijdens een energie behandeling (ook wel Healing genoemd) stem ik me af op je persoonlijke energie of de energie van je zoon of dochter.

Ik maak daarbij gebruik van o.a. reiki, (o.a. de speelse dolfijn reiki) magnetisme, kristallijne- en engelen energie. Mijn ervaring met gevoelige kinderen is dat korte en subtiele behandelingen volstaan. De energie geef ik door met mijn handen. Deze houd ik boven bepaalde plekken op enige afstand van het lichaam, of ik raak deze plek zacht aan. Het doorgeven van energie gaat gewoon door lagen van kleding e.d. heen. Ook is het niet noodzakelijk dat kinderen tijdens de gehele behandeling stil blijven zitten.

Zeker bij jonge kinderen en baby’s (die nog een heel open energieveld hebben) is de werking al snel diepgaand. Bij jonge kinderen werk ik dan ook subtiel en bij voorkeur op afstand. Of via één van de ouders.

Een energie behandeling brengt eigen persoonlijke energie in balans, het ondersteund het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het helpt je beter bij jezelf te blijven.

De Energie in Balans behandelingen vervangen geen medische behandelingen of adviezen.

Tijdens het geven van een healing ontvang ik ook energetisch informatie. Gevoelens, indrukken, aanvullende informatie die ik krijg tijdens een Healing deel ik met je. Wanneer het gaat om kinderen zal ik daarom ook de ouder uitnodigen om bij de behandeling aanwezig te zijn. Ook wanneer deze op afstand plaatsvindt observeer je je zoon of dochter nauwkeurig.

Na afloop van een behandeling op afstand wisselen we uit via email of spreken we elkaar desgewenst per telefoon. De eerste Energie in Balans behandeling duurt ongeveer 60 minuten, naast de behandeling zelf, bespreken we na, wisselen we ervaringen uit en krijg je gerichte tips. Ook krijg ik vaak indrukken tijdens de behandeling, die ik graag met je doorneem na afloop. Je investering voor een sessie met een ‘Energie in Balans’ behandeling  bedraagt 85,- euro. Dit bedrag is inclusief BTW. De prijs bij een behandeling in de praktijk is gelijk aan de prijs bij een behandeling op afstand. Ook wanneer we op afstand werken neem ik tijd om de healing met je te bespreken. Vervolg behandelingen kunnen sessies van 30 min. zijn, de prijs bedraagt dan 42,50.

 

Een Energie in Balans Behandeling is een cadeau voor Gevoelig Klein én Groot!

praktijk

Ik maak graag een afspraak!