Van Klacht naar Kracht!

Geplaatst door

Niet kunnen kiezen en ALLES willen!

Mijn werk is té leuk! Met de nieuwe naam en wat veranderingen in praktijkvoering heb ik er héél veel over nagedacht (en gepiekerd!) Wat wil ik nu écht? Waarom? Wat vind ik het leukste? Nou, ik weet het hoor! …ALLES! Ik kan niet kiezen. Yogalessen, readen, coachen, met ouders, met kinderen van 5 en van 17..een energie behandeling mogen geven..Het is allemaal leuk!
En…belangrijker nog: het werkt! Juist door de diversiteit kan ik maatwerk leveren.

Maar wat ik altijd veel spannender vond is: wat vinden mensen daar dan van? Sommige activiteiten hield ik een beetje gescheiden. Bij de ene groep mensen vertelde ik meer over de ‘rationele’ kant van mijn werk en bij de andere groep mensen durfde in wel meer over de ‘intuïtieve’ kant te vertellen. Met name die verdeeldheid in mij. Dát werkte niet. Ik deed niets verkeerd, ik hoefde ook niet te kiezen. Ik mag het uitspreken, laten zien…Verwoorden wát ik doe. Ik help ouders en gevoelige kinderen in eigen Kracht! Dat is de kern. Dat maakt het specifiek.
Middels al die mooie tools waar ik zo van geniet als: coaching, healing, reading, yoga, workshops…dat blijf ik lekker allemaal doen.

Van Klacht naar Kracht. Het (hoog) gevoelige in jezelf omarmen. Leuk vinden! Dat is ook een keuze. Ook voor kinderen. Het is prachtig om te zien wanneer kinderen ontdekken dát ze anders zijn, het gevoel niet zo leuk vonden, maar na her-ontdekken van hun unieke kwaliteiten weer kunnen genieten van de gevoelige, eigen-wijze en creatieve persoon die zij zijn! Met hun ouders uiteraard! Of zoals één van mijn coachees zei (10 jaar): ‘tja, iedereen is natuurlijk anders, iedereen kent misschien wel dat gevoel. Eigenlijk is het heel leuk om anders te zijn!’
Kiezen om anders te zíjn, én daarmee kiezen voor ALLES! Omdat je er zoveel blijer van wordt door te kiezen voor.. Jezelf!

Opt In Image
Help je kind GevoeligSterk – GRATIS Werkboek
Samen genieten van een Rijk Gezinsleven!

Dit vind je misschien ook leuk?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.