GevoeligSterk Kerntraject

* Krachtige spiegelende kernsessie van 90 min. opvolg/verdiepingssessie van 90 min. én een evaluatiesessie waarin:

– Ik samen met jullie, de ouder(s) werk en je door de inzichten die je als ouders krijgt hét verschil voor je kind maakt.

– Je baby, peuter of schoolkind niet mee hoeft te komen en zo ook niet extra hoeft te belasten.

– We samen tot de kern van je zorg die je hebt om je kind, de uitdaging die je ervaart in de opvoeding, komen.

–  Je samen met mij een kijkje neemt in de spiegel, wat speelt op dit moment en waarom?

– Krijg je helder wat voor je kind voelbaar is en waar het op reageert.

– Je middels praktische tips en oefeningen al tijdens deze sessie aan de slag kunt om te zorgen voor meer rust en balans in het gezin, meer geluk voor je kind!

– Je helderheid en focus krijgt in jouw gezinsleven vanuit de inzichtelijke opstelling die we samen doen.

– We werken met een holistische visie en werkwijze. We bekijken het kind in totaliteit, als onderdeel van het gezin en waar nodig het familiesysteem.

– We reflecteren op het gedrag van je kind. Wat is zichtbaar? Hoe zetten we de gewenste verandering in werking en wat is nodig om te waarborgen?

Ik maak graag een afspraak!

Met de krachtige tools die ik je in dit proces aanreik ga je anders kijken naar het gedrag van je kind(eren), hier heb je nog jaren profijt van.

Veelal wordt het kerntraject als intens, maar ook helder en zeer effectief ervaren door ouders. Het gaat merkbaar beter met hun kinderen binnen enkele weken na de eerste sessie!

Een Kernsessie of kerntraject is een Krachtige manier om hulp voor je kind in te zetten. Persoonlijke begeleiding in de vorm van coaching gaat in mijn praktijk altijd van start met de ouder(s).

De ervaring is dat ouders een groot verschil kunnen maken voor hun kinderen. Vooral omdat we ook op dieper en energetisch niveau werken. Soms is er meer nodig, en kunnen de oudersessies aangevuld worden met 1 op 1 begeleiding voor jullie zoon of dochter middels kindercoaching.

Ik maak graag een afspraak!