Gevoelig Sterk Kernsessie

Een kort kerntraject dat bestaat uit een:
* Krachtige kernsessie van 120 minuten waarin:

– Ik samen met jullie, de ouder(s) werk en je zo hét verschil voor je kind maakt

– Je baby, peuter of schoolkind niet mee hoeft te komen en zo ook niet extra hoeft te belasten

– We samen tot de kern van je zorg die je hebt om je kind, de uitdaging die je ervaart in de opvoeding, komen.

–  Je samen met mij een kijkje neemt in de spiegel, wat speelt op dit moment en waarom?

– Krijg je helder wat voor je kind voelbaar is en waar het op reageert.

– Je middels praktische tips en oefeningen al tijdens deze sessie aan de slag kunt om te zorgen voor meer rust en balans in het gezin, meer geluk voor je kind!

– Je verbinding maakt met de Kracht in jezelf, de regie over je eigen gezinsleven.

– Je helderheid en focus krijgt in jou gezinsleven

– We werken met een holistische visie en werkwijze. We bekijken het kind in totaliteit, als onderdeel van het gezin en waar nodig het familiesysteem.

– Waarna je vervolgens snel resultaat zult merken bij je kind! Je kind dus daadwerkelijk beter slaapt, minder boos of angstig is, zekerder van zichzelf, meer blij zal zijn!

* 2 opvolgsessies van 60 minuten waarin:

– We samen de verkregen inzichten doornemen, uitdiepen en vertalen naar praktische stappen.

– We de reactie van jullie kind(eren) in kaart brengen als gevolg van jullie werk in de sessie.

– Je verder bouwt en werkt aan het gewenste resultaat voor jullie gezin, samen werken we aan wat nodig is om dit te waarborgen ook voor de langere termijn.

Ik maak graag een afspraak!

Met de krachtige tools die ik je in dit proces aanreik ga je anders kijken naar het gedrag van je kind(eren), hier heb je nog jaren profijt van.

Veelal wordt het kerntraject als intens, maar ook helder en zeer effectief ervaren door ouders. Het gaat merkbaar beter met hun kinderen binnen enkele weken na de eerste sessie!

Jullie investering voor dit kerntraject met kernsessie van 120 min. en de twee opvolgsessies van ieder 60 min. is in totaal 355,- euro. Genoemde prijs is inclusief BTW.

Een Kerntraject is een Krachtige manier om hulp voor je kind in te zetten. Persoonlijke begeleiding in de vorm van coaching gaat in mijn praktijk van start met de ouder(s). De ervaring is dat ouders een enorm groot verschil kunnen maken voor hun kinderen. Vooral omdat we ook op dieper en energetisch niveau werken. Soms is er meer nodig, vooral ook om de verkregen inzichten en gewenste verandering te integreren en te waarborgen in jullie gezinsleven, zodat jullie er optimaal van kunnen profiteren. Je kunt dit kerntraject altijd op maat aanpassen of waar nodig uitbreiden. Zoals bijvoorbeeld combineren met kindercoaching.

Ik maak graag een afspraak!