Kerntraject voor ondernemers

Het kerntraject voor ondernemers. Korte, heldere en effectieve coaching die erop gericht is jou als ondernemer (weer) in je eigen kracht te brengen en op geheel eigenwijze succesvol te kunnen zijn.

Ik kan je helpen (opnieuw) te verbinden met dat wat er ten diepste in je leeft, je volledige potentieel ervaren, naar buiten brengen en vormgeven op een manier die bij jou past. Ook (juist ook) in combinatie met een gezin. Leven naar dat wat je van binnen ervaart in verbinding met wie je lief hebt. Een bloeiend gezin én een bloeiende onderneming!

Ondernemen is jezelf zijn, doen waar jíj goed in bent en als geen ander kan. Zo wordt ondernemen weer een feestje!

Het kerntraject bestaat uit:

* Krachtige kernsessie van 90 minuten waarin:

– We samen de diepte in duiken: wat kom je tegen en waarom?

– We ruimte maken om je eigen antwoorden te ontdekken en hier naar te kunnen luisteren.

– We kijken naar de spiegelende boodschap van dat wat op dit moment voor een uitdaging of belemmerende factor zorgt.

– Je helder krijgt waar je op dit moment in je leven toe uitgenodigd wordt.

– Je helder krijgt welke veranderingen je daarvoor in gang mag zetten om tot je gewenste resultaten te komen.

– Je helder krijgt wat dit van je vraagt en wat is er nodig is om dit daadwerkelijk te manifesteren.

– Je verbinding maakt met dat wat er diep van binnen in jou leeft, je pure ZIJN, kracht en potentieel.

– Je helderheid en focus krijgt op je te nemen stappen vanuit een innerlijk weten.

– We werken vanuit een holistische, systemische visie en werkwijze.

– Je snel resultaat merkt doordat je wordt uitgenodigd de kern van je vraag, belemmering of uitdaging te voelen.

– We werken met dat wat resoneert. Daar waar nog lading ligt wordt kundig en effectief aangepakt.

– Je op deze wijze de ruimte creëert die nodig is om volledig jezelf te kunnen en mogen zijn in het zelfstandig ondernemerschap. Ruimte die je nodig hebt om je dromen waar te maken.

* 3 opvolgsessies (1x 90 en 2x 60 min) waarin:

– We samen de tijdens de Kernsessie verkregen inzichten doornemen

– We het proces bekijken en vertalen naar praktische en concrete stappen

– We het effect binnen je onderneming in kaart brengen als gevolg van het werk dat je hebt gedaan in de kernsessie

– We samen verder uitbouwen en werken aan het gewenste resultaat

–  We werken aan dat wat er nodig is om jouw gewenst resultaat te waarborgen

– Je veel praktische tips en oefeningen, handvatten meekrijgt die aansluiten bij jouw wensen en welke je direct kunt toepassen

In het kerntraject maak je kennis met het kijken naar dat wat er op je pad komt op een holistische en spiegelende wijze. Samen kijken we naar de plek die jij inneemt in het leven – de plek die jij inneemt t.o.v. je bedrijf. Als ondernemer is dit zeer nauw met elkaar verweven. Middels opstellingen, het systemisch coachen krijg jij waardevolle inzichten en ben je direct in staat om evt. blokkades om te buigen. Wanneer je dit eenmaal hebt ervaren kun je dit nog vele malen toepassen in je leven en zul je daar op veel vlakken nog jaren profijt van hebben!

Je investering voor dit kerntraject is in totaal 465,- euro. Je boekt dan 5 uur 1 op 1 coaching.

Bel of mail mij zodat je al je vragen kunt stellen en we samen kunnen overleggen of dit kerntraject past bij de wensen die je hebt!

Ja, ik maak graag een afspraak!

Enkele ervaringen van andere ondernemers:

“Mijn kernsessie bij Jeanette was een echte eye-opener. Een eerste kennismaking. waar ik dacht dat ik twee vragen had, bleken deze volledig samen te vallen. In het gesprek verkende we de dingen waar ik tegenaan liep. Er was een zakelijke en een persoonlijke vraag. Na het gesprek stelde Jeanette voor om een opstelling te doen, iets waar ik wel ervaring mee had, maar nog niet op die manier. De vragen van Jeanette en haar begeleiding maakte dat er van alles op zijn plek viel. Daar waar ik in mijn leven altijd ben opgevoed met het gevoel hard te moeten werken en investeren, maakte dat ik niet meer vanuit liefde kon ontvangen. Niet meer de zachte kant kon laten ontstaan. Dit bleek zowel privé als voor mijn bedrijf het antwoord op mijn ervaren strubbelingen. Ik mag achterover gaan leunen, laten komen wat komt en laten ontstaan. Het heeft mij enorm veel inzicht en rust gegeven en ik kan zeggen dat op zowel zakelijk gebied als thuis met mijn grote liefde en de kinderen alles weer veel moeitelozer gaat en ik nog meer kan genieten, vanuit rust!”

Marjan –

” Ik wilde graag meer helderheid over mijn doelgroep. Wat past nu écht bij mij en hoe mag ik mijzelf neerzetten met mijn bedrijf. Is het wel goed om zo specifiek mijn doelgroep te bepalen. Ik was er zo over aan het denken, maar kwam er niet echt uit. Ik was echt toe een aan stap, dat wist ik wel. Samen met Jeanette heb ik gekeken naar wat er voelbaar was. Wat leeft er in mij. En ook: wat kan ik eigenlijk zonder moeite neerzetten. Dat wat stroomt, waar ik anderen écht mee kan helpen en waar ik ook nog eens bergen energie van krijg. En dus ook waar mijn inkomsten liggen. We deden daar o.a. een opstelling over en ik kon het echt zo duidelijk voelen. Heel krachtig. Geen twijfel meer. Daarnaast heeft Jeanette mij geholpen om hier concrete stappen in te zetten. Ik ben zo blij! Ik kan echt voor mijn bedrijf staan en doordat ik mijn doelgroep zo helder heb geeft het zoveel rust, helderheid en focus. “

– Moniek –

“Ik kwam eigenlijk bij Jeanette samen met mijn vrouw omdat we tegen een aantal dingen aanliepen met onze kinderen. Het koste ons zoveel energie, we waren echt op. Slaapgebrek doet niet veel goeds voor een mens en werkt echt door in het gezin. Maar al snel kwamen we er ook achter dat er maar weinig dingen waren die energie geven. We keken o.a. dieper naar wat mij beweegt en mijn onderneming. Vroeger deed ik mijn werk bevlogen, met hart en ziel. De afgelopen jaren heb ik opdrachten die zorgen voor een vast en stabiel inkomen maar niet voor meer werkplezier. Eigenlijk is het ‘gewoon’ weer een baan. Daar was ik geen zelfstandig ondernemer voor geworden… het klopte niet meer. Maar… er was iedere keer een maar… het geld, de kinderen, ik durfde niet los te laten. In de sessies met Jeanette kon ik wel heel duidelijk voelen dat ik degene, of ook wel wij als ouders degene zijn die een stap mogen zetten. De kinderen reageren slechts op dat wat voelbaar is. Het is een uiting. Geen idee dat het allemaal zo met elkaar verweven kon zijn. De eerste stappen naar verandering zijn gezet. Ik maak bewust meer ruimte voor andere opdrachten en zet weer lijntjes uit. Ik laat mijzelf weer zien en dat werkt door in mijn energie en natuurlijk ook thuis. Wat een verademing die sessies. We zijn echt heel blij dat dit al zoveel doet voor ons allemaal!”

Richard –

Onlangs volgde ik bij Jeanette de workshop “Ondernemend Zijn”. Zij is een warme, hartelijke persoonlijkheid die je met veel gevoel, kennis en kunde op professionele wijze een stap verder helpt. Wat een inspirerende dag was het! Doelgericht, met veel ruimte voor eigen inbreng en die van de andere deelnemers, heeft zij mij op zachte, doortastende wijze meerdere inzichten en handvatten gegeven waar ik op dat moment (onbewust) behoefte aan had. Door middel van voelen en ervaren, systemisch werk en doelgericht doorvragen ging ik zeer geïnspireerd naar huis. Deze workshop kwam op het juiste moment op mijn pad en ik had ‘m niet willen missen. Een echte aanrader voor ondernemers (in spe) maar zeker ook interessant voor mensen die hun professionele ontwikkeling eens op onconventionele deskundige wijze onder de loep willen nemen. Je zult verrast zijn en enorm zin hebben om vervolgens een stap vooruit te doen!

– Yvonne – 

Ik maak graag een afspraak!