Kinderfluisteren

Geplaatst door

Alle kinderen hebben een gave. Kleine kinderen en baby’s ‘denken’ nog niet in woorden. Alle baby’s en kinderen ‘fluisteren’,  kunnen telepathisch communiceren.

Kinderen doen de hele dag indrukken op, ze voelen vooral.  Naar mate kinderen opgroeien merken zij het belang van het gesproken en geschreven woord. Ze leren ook ‘denken’ in woorden. Indrukken en gevoelens leren ze benoemen. Voor volwassenen kan het fijn zijn je kindje ‘eindelijk’ te kunnen verstaan. Maar ook wij volwassenen kunnen de taal van gevoel, indrukken en beelden verstaan. Vaak zijn we dit echter verleerd.

Kinderfluisteren, hoe werkt dat?

Telepatisch communiceren met kinderen, ook wel baby- of kinderfluisteren genoemd gaat mij vrij gemakkelijk af. Bij mij is het zintuig voelen het meest sterk ontwikkeld. Het vraagt om de juiste afstemming.

Bij een fluisterconsult of reading stem ik af op de energie van het kind. Als een soort radio eigenlijk stem je af op de juiste frequentie. Hierbij is afstand geen beperking en lees ik deze energie meestal via een foto. Ik heb gemerkt dat het voor kinderen zelfs heel prettig werkt. Ik stem mij dan af op de ‘zielsenergie’ of ook wel het ‘hogere zelf’ genoemd. Als er eenmaal contact is komt er een soort stroom van indrukken, gevoelens en beelden. Deze taal gaat heel snel. De indrukken ‘vertaal’ ik vervolgens in een concrete boodschap naar de ouders. Sommige indrukken kan ik niet vertalen en geef ik weer zoals ik ze ontvang. Vaak kunnen de ouders dit dan wel plaatsen en zo krijgen zij antwoord op hun vragen of worden zij bevestigd in hun vermoedens.

Het is mijn ervaring dat ouders enorm fijn afgestemd zijn op hun kinderen. Je voelt je kind dus heel goed aan, alleen soms kun je wat inzichten gebruiken of is er verwarring met gebeurtenissen die je zelf hebt meegemaakt of angsten die jij met je meedraagt. Het is namelijk ook andersom: je kind voelt ook jouw heel goed aan.

Wat brengt het?

Met begrip, ontlading, en soms ook zelfs wat praktische aanpassingen ontstaat er ruimte. Je kind is gehoord, jij de ouder hebt de boodschap gevoeld. Dit alles zorgt er o.a. voor dat:

 • Je baby veel minder huilt
 • Je kindje vrolijker is
 • Je kind beter slaapt
 • Je kindje minder bang is
 • Je kindje gemakkelijk bij de oppas kan verblijven
 • Je kind niet meer in bed plast
 • Je kindje een ontwikkelingssprong doormaakt.

Soms is er meer nodig en vinden ouders het prettig om nog eens terug te komen voor oudercoaching. De oplossing kun je soms namelijk niet bedenken. Daarvoor moeten we uit het hoofd en voelen, luisteren….

Weet dat jij als ouder met één krachtige en doeltreffende sessie kinderfluisteren kan het verschil maken!

Meer weten?

Ontdek het aanbod

Opt In Image
Help je kind GevoeligSterk – GRATIS Werkboek
Samen genieten van een Rijk Gezinsleven!

1 reactie on Kinderfluisteren

 1. Brennie
  16 maart 2021 at 13:44 (3 jaar ago)

  Goedemiddag,

  Zou ik mogen vragen wat een fluistersessie kost? Mogelijk wil ik dit bij mijn dochter van 2 en mijn zoontje van 10 weken doen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.