Kindermedium

Geplaatst door

Kindermedium

Wat doet een kindermedium?

Medium betekent letterlijk ‘tussenin’. Wie werkzaam is als medium fungeert dan ook als het ware als een doorgeefluik. Zelf ben ik vooral werkzaam als kindermedium. Het is mijn passie om voor en met kinderen te werken. Ik zie hen als puur en we kunnen veel van ze leren!

De meeste mensen zien kinderen als prachtige wezens. Kinderen openen iets in ons, ons eigen innerlijk kind leeft weer op als we samen spelen, fantaseren, plezier maken. Maar soms huilen kinderen aan één stuk door, zijn bang, piekeren, onzeker…ook dan hebben onze kinderen een belangrijke boodschap. Kinderen reageren namelijk op datgene wat voelbaar is voor hen. Zij kunnen niet anders dan dit weerspiegelen. Waar nodig in gedrag wat wij als ‘lastig’ of ‘zorgelijk’ ervaren.

Tijdens het geven van een reading maak ik contact met het zielsniveau van een kind. Deze zielsenergie kun je zien als het ‘hoger zelf’ wat wij allemaal hebben. Voordat ik een reading doe vraag ik daarbij altijd toestemming op energetisch niveau. Met een reading geef ik vooral door wat op dit moment speelt en van belang is voor de komende tijd. Het kan wel zijn dat ik gebeurtenissen noem uit het verleden die indruk hebben gemaakt op het kind. Ik vertaal vooral de boodschap van het kind naar de ouder.

Ik zie het kind als een spiegel. Bij een reading zal ik deze boodschap dus vertalen en daarbij meteen de ouder inzichten meegeven waarmee de ouder voor zichzelf aan de slag kan. Omdat je daarmee ook je kind weer helpt.

Ik werk samen met ouders, voor de kinderen. Zoals gezegd zie ik het kind als spiegel. Omdat ouder en kind diep met elkaar verbonden zijn kunnen ouders hun kinderen helpen door zelf een reading aan te vragen of een spiegelende kernsessie. In deze kernsessie halen we de kern, dat wat voor het kind voelbaar is naar boven. Als ouder krijg je helder wat de reden is van het slecht slapen, verdriet, angst of boosheid bijvoorbeeld van je kind. Van daaruit kun je échte verandering brengen voor je kind. Een langdurig verschil.

Ik laat me altijd leiden doordat gene waar het kind behoefte aan heeft. Wat speelt op dit moment? Wat heeft het kind nodig? Hoe kan het weer volledig zichzelf zijn? We gaan dus niet ‘op zoek’, we werken met de vraagstukken van dit moment. Want ook dat is voor mij het mediumschap. Afgestemd zijn. Niet alleen met de lijntjes die je kunt leggen naar ‘boven’ maar juist ook één zijn met het moment. Voelen, benoemen en naar buiten brengen wat voor het kind voelbaar is. De begeleiding bestaat uit praktische coaching, gecombineerd met energiewerk en gerichte inzet van een zesde zintuig. We werken vanuit de holistische visie, we bekijken het gezin als systeem, jullie zijn immers diepgaand met elkaar verbonden. Sommige thema’s spelen al meerdere generaties. Samen maken we vooral weer ruimte in het systeem. Ruimte waardoor je kind meer zijn of haar eigen plek in kan nemen, beter zichzelf kan zijn. Beter bij zichzelf te blijven en minder last te hebben van andere (ongewenste) indrukken en energieën.

  • Blokkades in het lichaam samen ‘opruimen’ mbv healing maar ook bijvoorbeeld visualisatie technieken.
  • Lasten of zwaarte los laten, vrijgeven die kinderen soms voelen of zelfs deels dragen van andere gezinsleden of familieleden.
  • Onverklaarbare angsten overwinnen doordat we on-afgeronde ervaringen afronden.

 

Samengevat zijn dit mijn werkzaamheden als kindermedium. De term dekt voor mij het meest mijn werkzaamheden. Voelen, afstemmen, doorgeven, vertalen van de innerlijke beleving het kind. Het kind van nu een stem geven, daar waar de ouder het kind niet kan verstaan.

Opt In Image
Help je kind GevoeligSterk – GRATIS Werkboek
Samen genieten van een Rijk Gezinsleven!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.