Wat is een reading?

Geplaatst door

Reading in de praktijk

Onlangs werd er vlak achter elkaar weer een reading bij mij aangevraagd. Dit na even een tijdje wat minder aanvraag voor deze specifieke dienst te hebben gehad. Coaching is in mijn praktijk toch de meest aangeboden dienst. Daar maak ik natuurlijk ook gebruik wel gebruik van inzichten en indrukken die te verkrijgen zijn via deze speciale wijze van communiceren. Maar bij het doen van deze twee aan het begin van de maand merkte ik ook hoe leuk het is om heel gericht te werk te gaan a.d.h.v. readen en hoe waardevol slechts één enkele reading al kan zijn voor mensen.
Kortom: tijd om deze dienst eens onder de aandacht te brengen in dit blog, want ik merk nog altijd dat het nog lang niet voor iedereen helder is wat readen nu eigenlijk inhoudt.

Wat is een reading?

Tijdens een reading maak ik gebruik van energie. Iedereen heeft een bepaalde energie bij zich. Als reader ben ik in staat om verbinding te maken met jouw energie of dat van jullie kind(eren). Readen (het woord zegt het eigenlijk al) komt dus neer op het lezen van iemands energie. Uiteraard doe ik dit alleen na toestemming. Zelfs bij heel jonge kinderen vraag je als reader als het ware energetisch om toestemming om verbinding te kunnen maken met de zielsenergie. In mijn praktijk doe ik readings van kinderen voor ouders. Dit kan vanaf het prille begin, ook tijdens de zwangerschap. Daarvoor bestaat de speciale bolle buiken reading.

Hoe werkt een reading?

Tijdens een reading stem ik mij eerst goed af. Het contact moet als het ware eerst goed helder zijn en niet vermengd met indrukken of energieën van andere mensen of van mijzelf. Vaak zijn het in de eerste plaats wat indrukken en weetjes over diegene waarover ik een reading doe. Waarna ik meer specifieke indrukken krijg als beelden, gevoelens en soms ook woorden of zinnen. In dit stuk krijg ik ook vooral naar boven wat van belang is op dit moment voor degene waar ik een reading doe. Van hieruit kan ik een korte blik op de nabije toekomst werpen. Specifieke indrukken worden vervolgens geduid. Zo kunnen er weetjes naar boven komen waar je je niet zo bewust van was of die je juist inzicht geven of bevestiging. Doordat ik tijdens een reading vooral ook intune op de vraag die de ouder vooraf heeft (je vraagt vaak een reading met een reden) geeft het vaak inzichten waar zij ook direct iets mee kunnen in het dagelijks leven. Omdat ik veel met ouders en kinderen werk, vertaal ik de inzichten vaak praktische tips. Bij readings die ik doe voor ouders geef ik het kind als het ware een extra stem, van een ander bewustzijnsniveau.

“Wauw…ben er even stil van, met tranen in mijn ogen lees ik je verslag betreft de foto reading die je van onze kleine meid hebt gedaan…heel raak!
Ik ga zeker aan de slag met je tips!”
–Simone –

Wat kan een reading mij brengen?

De reading communiceer ik naar ouders toe en daarom voel ik vooral ook in op de verbinding tussen ouder en kind. Kinderen zijn als een spiegel. Het is intens verbonden met de ouders. Wanneer je een reading doet voor (of over) je kind is het niet vreemd dat je als ouders als het ware een spiegel voor gehouden krijgt. Naast praktische tips geeft een reading vooral ook inzichten naar ouders over je zijn en de verbinding die je hebt met je kind(eren). Dat wat voelbaar is voor je kind en als belangrijk wordt ervaren om gezien te worden ter bevordering van zijn of haar ontwikkeling kan naar voren komen in een reading. De boodschap die je kind heeft voor jou als ouder raakt vaak ook een vlak waar jij als ouder persoonlijk ook je uitdaging ervaart of ervaren hebt als kind.
Open staan voor deze inzichten zijn bijzonder waardevol doordat je met bewustwording en open staan voor dat wat voelbaar is, in staat bent om lading te transformeren en patronen te doorbreken. Een reading kan een mooie eerste stap zijn of een waardevolle bevestiging tijdens een proces, of juist weer een nieuw ontwikkelingsperspectief geven voor jezelf, je kind of jullie als gezin.

 “De reading die ik van Jeanette mocht ontvangen had een persoonlijke en fijne benadering en de boodschap was heel herkenbaar. Het heeft mij diep geraakt en veel mooie inzichten gegeven in het gevoel van mijn dochtertje. Zonder enige voorkennis kon zij details beschrijven en haalde de kern naar boven. Dat vond ik er bijzonder! Met de tips die we hebben gekregen zijn we direct aan de slag gegaan. Dit heeft voor rust gezorgd in die eerste woelige periode. “
– Sandra –

Hoe kan ik een reading boeken?

Je kunt contact met mij opnemen per telefoon of mail. Vervolgens maken we een afspraak in de praktijk, deze duurt gemiddeld 60 min. Of ik verzorg de reading op afstand en maak een verslag dat ik je per email verstuur. Dit verslag ontvang je doorgaans binnen 5 werkdagen. Voor een reading heb ik een heldere, recente foto nodig waarop ik goed contact kan maken met de ogen, namen en geboortedatum.

Ja, ik maak graag een afspraak!

Of: heb je nog vragen? Stel ze mij gerust!

Opt In Image
Help je kind GevoeligSterk – GRATIS Werkboek
Samen genieten van een Rijk Gezinsleven!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.