Lifecoach

Geplaatst door

Lifecoach, wat kan ik voor je betekenen:
* Verlang jij ernaar om:

– Het leven écht te leven ten volle ervaren?

– Je eigen Kern en Kracht (weer) volop te ervaren, daarmee in verbinding te zijn en vandaaruit je keuzes weten te maken?

– Rust en vertrouwen te ervaren in jezelf, zodat je ook meer rust en vertrouwen zult uitstralen in je relaties en binnen je gezin?

– Te creëren en manifesteren wat er ten diepste in jouw leeft?

– Helderheid en focus?

– Meer te ZIJN?

– Meer in contact te zijn met je gevoelens en intuïtie?

– Meer te kunnen en durven leven vanuit je hart?

 

* Heb jij vragen als:

– Hoe leef ik NU het leven van mijn dromen?

– Hoe krijg ik een betere balans in zorg voor de kinderen, werk én mezelf?

– Wat wil ík eigenlijk? Waar liggen mijn kwaliteiten?

– Ik weet precies wat ik wil, maar hóe doe ik dat nu echt?

– Welke focus creëer ik?

– Hoe maak ik de juiste keuzes? Voor mezelf, het gezin, mijn relatie?

– Ik sta op een kruispunt in mijn leven, welke inzichten mag ik ontvangen?

 

 

* Ben jij iemand die:

– Graag leert en jezelf ontwikkelt door bewustwording?

– Openstaat voor een intuïtieve werkwijze met praktische aardse aanpak?

– Geniet van diepgang in denken, voelen, doen?

– Het denken, voelen en doen meer wil laten samenwerken en stroomlijnen, zodat er meer flow en gemak zal ontstaan in je leven?

– Eigenlijk helemaal niet gelooft in toeval?

– Haar dromen werkelijkheid wil maken?

– Het leven wil leven in vertrouwen, liefde en overvloed?

 

Waarschijnlijk heb je deze wensen al langer maar komt het er steeds niet van om écht stappen te maken voor jezelf. Je hebt het dan ook niet slecht. Een leuke relatie, lieve kinderen, prima baan, je komt niets tekort… En toch…

Het voelt niet OK dat je energie af en toe helemaal leeg geslurpt wordt, dat je daarom juist kribbig reageert naar je liefsten en stiekem droom je van een andere baan of onderneming maar tja… hóe doen we dat nu nog? Je wilt er ook zijn voor je kinderen die je nu nog nodig hebben, hen begeleiden met schoolwerk, er zijn met de sporten en hobbies die zij doen. Naast dit alles zijn er vrienden, familie, sport en hobbies die je ook allemaal een beetje bij wil houden. Het is druk, je ervaart druk, je bent blij als het allemaal loopt zoals het moet lopen. En als dat het niet doet, voelt het rot, misschien zelfs wel alsof je gefaald hebt.

Heel veel mensen zijn in deze tijd aan het over-leven i.p.v. leven. We reageren op elkaar, op dat wat er verwacht wordt of dat wij denken dat er van ons verwacht wordt. We ervaren sociale druk of maken ons erg druk.

Tijd voor een andere aanpak! Want wat als we meer in contact kunnen zijn met dat wat we voelen? Wat er in ons leeft? Het belangrijkste wat wij zijn/ wie wij zijn? Onszelf! Het leven zelf! Wij zijn leven. Ieder mens. En je hebt de power om te creëren. Naar eigen inzicht, wensen, verlangens, creativiteit. Alleen we weten niet meer zo goed hóe.

Als lifecoach help ik je het alsmaar draaiende wiel even stop te zetten. Te luisteren naar de stilte, je kern, je centrum. Het is mijn kracht te voelen waar lading ligt en wat er werkelijk onder verscholen ligt. Met een spiegel die ik je kan voorhouden, vind jij je eigen antwoorden. Antwoorden die je helpen dichter bij jezelf te zijn en te komen waar je wil zijn. Een flow creëren die voor jou en dus ook voor de mensen waarmee jij in verbinding bent, wenselijk is. De diepere verbinding met jezelf brengt je dieper in verbinding met diegene die je liefhebt. Vervolgens zet je zelf vanuit je eigen kracht, intentie en potentie het wiel in beweging. En bepaal jíj de richting. Je zult merken dat je op deze manier met minder moeite veel meer kunt LEVEN.

 

Sluit dit aan bij wat jij verlangt? Dan kunnen we vast heel veel voor elkaar betekenen!

Opt In Image
Help je kind GevoeligSterk – GRATIS Werkboek
Samen genieten van een Rijk Gezinsleven!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.