Zien = Zijn

Geplaatst door

Zien = Zijn en Zijn = Zien

We spreken, lezen, delen in deze tijd veel over jezelf ZIJN. En dat gun ik een ieder. Maar wat is het belangrijk dat je dit ook kunt en durft te laten zien.

Laat jij je werkelijke zelf zien? Zien mensen wie je bent? Of een deel daarvan? Wat wil je laten zien en hoe zien anderen je eigenlijk?

Als coach, therapeut, ZZP’er BEN jij je product. JIJ bent waar men voor komt, het gevoel dat je mensen geeft of dat wat je uitstraalt en natuurlijk je kennis, kunde en ervaring. Als je gevonden wil worden is het belangrijk dat je geZIEN wordt, wanneer je gezien wordt geeft het je ook het gevoel dat je kunt ZIJN.

Toch is geZIEN worden geen doel op zich. Mensen willen gezien worden en doen daar van alles voor. Maar hoe zorg je dat je dit doet op een wijze die bij je past? Je authentieke zelf blijft. Hoe kun je ZIJN en tegelijkertijd jezelf ZICHTBAAR laten ZIJN voor jouw doelgroep?

Ik heb gemerkt dat DELEN hierin het allerbelangrijkste is. Delen daar start alles mee. Je wens om voor jezelf te beginnen, je verlangens, je dromen uitspreken, je plannen kenbaar maken, door dit te delen met de wereld wordt het steeds concreter. Delen met de mensen die dicht bij je staan, delen met gelijkgestemden, delen met mensen die je inspireren. Als je deelt wordt het altijd meer… Zo ook met ZICHTBAAR ZIJN.

Dit onderwerp zal centraal staan a.s. woensdagavond tijdens de netwerkavond. Ontmoet elkaar, deel wat er in je omgaat en laat je inspireren door elkaar! Of je net start met ondernemen of al heel wat jaartjes bezig bent, je bent en blijft in ontwikkeling.  Alles om jou nog meer jezelf te laten ZIJN! Want dat is uiteindelijk jouw succesformule.

Ik geloof dat de wereld echt (nog!) leuker is wanneer iedereen kan doen waar hij/zij echt goed in is en het meeste plezier aan beleeft. De netwerkbijeenkomsten hebben als doel: ELKAAR STERKER maken.

Dus kom vooral gezellig ZIJN, door jezelf te laten ZIEN op woensdagavond. Daar hoeft je niets ingewikkelds voor te doen, niets aan voor te bereiden, er ZIJN is fantastisch!  Ik hoop je woensdag te ZIEN!

Opt In Image
Help je kind GevoeligSterk – GRATIS Werkboek
Samen genieten van een Rijk Gezinsleven!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.