Blije Klanten

“Ouderschap is mooi, maar ook uitdagend. Kinderen zijn de grootste spiegels die er maar bestaan, dat is mooi en leerzaam maar ook confronterend. Om daar anders en met wat meer afstand naar te kijken heeft Jeanette me terug laten gaan naar het gezin waar ik zelf uitkom, me laten voelen hoe ik mijn jeugd heb ervaren en wat ik daar nog steeds van meesleep, maar ook om daar meer afstand van te nemen. Jeanette is vriendelijk, rustig en toegankelijk, dat hielp mij om me open te stellen en mijn gevoel toe te laten. Na een enerverende sessie merkte ik bij mezelf direct verschil, ik voelde me meer ontspannen en kon me meer openstellen als ouder en dat heeft mijn kinderen ook weer geholpen in de relatie met mijn kinderen.”

-Janine- 

“Het lukt mijn zoontje van 11 maanden nog steeds niet om zelf in slaap te vallen. Alles moet bekeken worden en waarom zou je in een bed gaan liggen, als je ook kunt staan. Als ik naast hem blijf liggen, word ik als klimrek gebruikt. Als ik hem alleen laat, raakt hij helemaal overstuur. De paar keer dat hij zich in slaap heeft weten te huilen, lag hij de hele nacht te snikken. Dat klopt voor mij niet. Daarom laat ik hem aan de borst in slaap vallen en als dat niet lukt pak ik de kinderwagen. Maar dit vreet energie en maakt mij niet de fijne moeder die ik wil zijn. Ik was nieuwsgierig of ik via een reading te weten kon komen of er een probleem is en wat hij nodig heeft om zelf in slaap te kunnen vallen. Het was bijzonder om van Jeannette te horen wat zij van hem oppikte. Ze wist heel fijn te verwoorden, dat wat je diep van binnen ook voelt maar zelf niet opmerkt door dagelijkse sleur. Het gaf mij vertrouwen terug. Jeannette heeft na de reading, een healing op afstand verzorgd. Dat had direct resultaat. Mijn eigen hoofd kwam tot rust en de blokkade die ik in mijn buik voelde was verdwenen. Mijn zoontje werd na de healing wakker, maar viel zelf weer in slaap en sliep langer dan hij normaal deed. De volgende nacht sliep hij zelfs helemaal door. Heel bijzonder om dit te mogen ervaren en ontvangen. Dankjewel!”

– Floor-

“Door de komst van mijn zoontje is er veel veranderd in mijn leven. Enerzijds heb ik meer levensvreugde gekregen en stroomt de liefde volop. Anderzijds werden deze momenten van intense vreugde afgewisseld met net zo’n grote momenten van boosheid en angst, ze knalden er soms uit! Ik zag en voelde dat een aantal dingen niet zo lekker liepen tussen mij en mijn zoontje. En dat wilde ik natuurlijk veranderen! Ik begrijp als geen ander dat ik daarvoor naar mezelf moet kijken. Maar wat leeft bij mij en wat hoort bij mijn zoontje zelf? Hoe is onze dynamiek en wat projecteer ik op hem? Hoewel ik gewend ben om naar mezelf te kijken, liep ik hierin vast. Totdat… Ik contact opnam met Jeanette! Via een reading van Jeanette heb ik zoveel inzicht opgedaan. Oude stukken werden op een nieuwe manier belicht en in relatie tot mijn zoontje geplaatst. De dag na de reading zag ik een prachtig beeld voor me, waardoor ik mijn boosheid kon loslaten en me veiliger voelde. Dit had een enorme uitwerking op mijn zoontje, die die nacht voor het eerst spontaan  doorsliep! Jeanette en ik hebben de puntjes op de ‘i’ gezet met behulp van een healing. Daardoor heb ik geleerd én gevoeld dat mijn zoontje en ik er met al onze gevoelens mogen Zijn. Ik voel me sindsdien rustiger en ons mannetje is vrolijker geworden. Hij vindt het nu makkelijker om bij zijn mama te zijn en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Jeanette, bedankt!”

– Sanne –

“Wij kwamen samen bij Jeanette voor onze gevoelige zoon, een druk, lief mannetje maar wordt zo onbegrepen door anderen. En ook wij worstelen dagelijks met zijn heftige buien van boosheid en frustratie. Dit wilde we heel graag anders. Juist omdat we wél hem in zijn gevoelig zijn willen zien en handvatten willen bieden maar daarnaast ook willen weten wat hij nodig heeft van ons. Daar waren we soms zo zoekende en onzeker in. In twee kernsessies zijn we tot de kern gekomen en is er veel gevoeld en ervaren. Prachtig hoe Jeanette dit doet. Kan het ook niet goed uitleggen eigenlijk. Maar heeft ons zo goed gedaan. We kunnen nu meer onze plek in nemen als ouder en voelen hierin ons veel krachtiger. Het onderliggende gevoel waar onze zoon op reageerde dat is bij ons aangeraakt in de sessies. Wij zijn aan de slag gegaan met deze emoties. Twee weken na die twee intensieve, maar heldere sessies is het echt zo anders in huis. Rust, verbinding, heerlijk genieten met elkaar. Natuurlijk is er af en toe nog wel een boze bui, maar zo anders. Wij zijn heel blij en dankbaar!”

– Mathijs en Anne –

“Wij waren zoekende en wisten niet goed raad met de situatie.  We wisten wel wat wij niet wilden. Geen stempel voor onze zoon, geen medische molen. Via de internetsite heb ik ons aangemeld. Reden is het vertrouwen dat Jeanette uitstraalt. Ze is heel rustig, neemt de tijd en is oprecht geïnteresseerd. Ze vormt geen bedreiging, maar denkt met ons mee en zet ons weer op het juiste pad. We zijn ons veel bewuster geworden van ons eigen gedrag, hoe wij met onze kinderen omgaan. Begripvoller. We zijn trots op onze kinderen en op onszelf”

– Marcel en Annemarie –

“Een consult bij Jeanette kan ik zeker aanraden omdat zij, met haar ervaring en kennis, de vinger op de zere plek kan leggen. Dit kan best confronterend zijn, maar ook heel bevrijdend. Ik voel me heel prettig bij Jeanette. Ze luistert aandachtig, vraagt door waar nodig en komt tot de kern. Ook neemt ze alle tijd en blijft heel toegankelijk. Je voelt echt haar passie en overtuiging en dat gaf mij een veilig en fijn gevoel.”

-Mireille-

“Via via kregen we de tip om eens naar Jeanette te gaan om hulp te vragen voor onze zoon die één jaar oud was en maar niet wilde slapen. We hadden al van alles geprobeerd, maar tevergeefs. De gebroken nachten eisten hun tol. Na een kennismakingsgesprek gaf Jeanette aan dat we in een paar gesprekken een heel eind konden komen. De coaching was op beide ouders gericht, maar ik merkte als moeder dat ik een cruciale rol speelde in het niet willen slapen van onze zoon. De gesprekken waren zeer intens, Jeanette luisterde vol aandacht, gaf mooie overdenkingen, maakte rake vergelijkingen en spiegelde ons gedrag. De coaching heeft heel wat teweeg gebracht, met als beste resultaat dat onze zoon ging slapen! We zijn Jeanette zeer dankbaar dat ze ons een spiegel voorgezet heeft en we daarmee zelf de verandering konden aangaan.”

Erik-Jan en Saskia-

Ik ben bij Jeanette geweest voor een paar spiegelende ouder consulten. Wat een bijzondere ervaring! Enorm verhelderend, soms wat confronterend, maar het resultaat bij mijn kind is super. Het dwarse gedrag, enorme strijd is er (bijna) niet meer!

-Tamara-

Al geruime tijd heeft mijn zoon (6 jaar) last van angsten in het donker. Hij durft niet alleen te slapen en ook alleen in een ruimte zijn vindt hij al spannend. Aangezien dit steeds ergere vormen begon aan te nemen en zijn eigen waarde ook minder werd, besloot ik “Gevoelig Sterk”  te benaderen om hem daarin sterker te maken en te laten zien dat bang zijn niet erg is, zolang hij er maar met iemand over praat. J. is meerdere malen bij Jeanette in training geweest en ik merk dat zijn zelfvertrouwen en zelfbewustzijn een stuk zijn verbeterd. Hij maakt ook kleine vorderingen zoals boven alleen wat gaan halen. Dat durfde hij voorheen nooit. Ook kan hij zijn gevoel beter verwoorden. Hij slaapt nu nog wel bij ons op de kamer, maar kan nu toch met een lampje aan, alleen in slaap vallen. We zijn dus heel blij dat we bij “GevoeligSterk” hebben aangeklopt. Jeanette, nogmaals bedankt !

Twee hele tevreden trotse ouders 😉

“Lieve Jeanette, nogmaals heel veel dank voor deze fantastische workshop. (kind als spiegel) Ik hoop dat jij veel ouders met hun kinderen mag ondersteunen op deze liefdevolle en zachte manier van helder kijken en helder voelen.”

Kristiane –

“Een avond vol herkenning en bewustwording. Kritisch naar jezelf en je kind kijken maar op een zachte en vriendelijke manier. Een fijne, duidelijke uitleg over het spiegelen. Het smaakt naar meer!” (over de workshop ‘Kind als spiegel’)”

– Femke –

“Wauw…ben er even stil van, met tranen in mijn ogen lees ik je verslag betreft de foto reading die je van onze kleine meid hebt gedaan…heel raak! Ik ga zeker aan de slag met je tips!”

Simone –

“Het was echt een prachtige healing!
Echt fantastisch om te ervaring. Ik voel mij weer schoon en zo licht als een veertje 😉
Nogmaals heel erg bedankt. Ik heb vaker een healing gekregen maar nooit zo intens ervaren. Een groot compliment voor jou en een teken voor mij dat ik mij (onbewust) verder aan het ontwikkelen ben”. En een paar weken na de betreffende healing van dezelfde moeder: “Sinds de healing ben ik (op verschillende weegschalen) 5kg afgevallen! Geen wijziging eetpatroon alleen beter aarden en beschermen tegen negativiteit..”

Nelleke –

“Eind vorig jaar heb ik een fotoreading van mijn dochtertje door Jeanette laten doen, die toen 2 maanden oud was. Naast inzicht in de strubbelingen die ik als kers verse moeder had, wilde ik vooral weten hoe mijn kleine meid haar geboorte had ervaren. De reading die ik van Jeanette mocht ontvangen had een persoonlijke en fijne benadering en de boodschap was heel herkenbaar. Het heeft mij diep geraakt en veel mooie inzichten gegeven in het gevoel van mijn dochtertje. Zonder enige voorkennis kon zij details beschrijven en haalde de kern naar boven. Dat vond ik er bijzonder! Met de tips die we hebben gekregen zijn we direct aan de slag gegaan. Dit heeft voor rust gezorgd in die eerste woelige periode. Bedankt Jeanette voor deze mooie ervaring!

– Sandra –