Blije Klanten

Door de komst van mijn zoontje is er veel veranderd in mijn leven. Enerzijds heb ik meer levensvreugde gekregen en stroomt de liefde volop. Anderzijds werden deze momenten van intense vreugde afgewisseld met net zo’n grote momenten van boosheid en angst, ze knalden er soms uit! Ik zag en voelde dat een aantal dingen niet zo lekker liepen tussen mij en mijn zoontje. En dat wilde ik natuurlijk veranderen! Ik begrijp als geen ander dat ik daarvoor naar mezelf moet kijken. Maar wat leeft bij mij en wat hoort bij mijn zoontje zelf? Hoe is onze dynamiek en wat projecteer ik op hem? Hoewel ik gewend ben om naar mezelf te kijken, liep ik hierin vast. Totdat… Ik contact opname met Jeanette! Via een reading van Jeanette heb ik zoveel inzicht opgedaan. Oude stukken werden op een nieuwe manier belicht en in relatie tot mijn zoontje geplaatst. De dag na de reading zag ik een prachtig beeld voor me, waardoor ik mijn boosheid kon loslaten en me veiliger voelde. Dit had een enorme uitwerking op mijn zoontje, die die nacht voor het eerst spontaan  doorsliep! Jeanette en ik hebben de puntjes op de ‘i’ gezet met behulp van een healing. Daardoor heb ik geleerd én gevoeld dat mijn zoontje en ik er met al onze gevoelens mogen Zijn. Ik voel me sindsdien rustiger en ons mannetje is vrolijker geworden. Hij vindt het nu makkelijker om bij zijn mama te zijn en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Jeanette, bedankt!

– Sanne –

Wij kwamen samen bij Jeanette voor onze gevoelige zoon, een druk, lief mannetje maar wordt zo onbegrepen door anderen. En ook wij worstelen dagelijks met zijn heftige buien van boosheid en frustratie. Dit wilde we heel graag anders. Juist omdat we wél hem in zijn gevoelig zijn willen zien en handvatten willen bieden maar daarnaast ook willen weten wat hij nodig heeft van ons. Daar waren we soms zo zoekende en onzeker in. In twee kernsessies zijn we tot de kern gekomen en is er veel gevoeld en ervaren. Prachtig hoe Jeanette dit doet. Kan het ook niet goed uitleggen eigenlijk. Maar heeft ons zo goed gedaan. We kunnen nu meer onze plek in nemen als ouder en voelen hierin ons veel krachtiger. Het onderliggende gevoel waar onze zoon op reageerde dat is bij ons aangeraakt in de sessies. Wij zijn aan de slag gegaan met deze emoties. Twee weken na die twee intensieve, maar heldere sessies is het echt zo anders in huis. Rust, verbinding, heerlijk genieten met elkaar. Natuurlijk is er af en toe nog wel een boze bui, maar zo anders. Wij zijn heel blij en dankbaar!”

– Mathijs en Anne –

Mijn kernsessie bij Jeanette was een echte eye-opener. Een eerste kennismaking. waar ik dacht dat ik twee vragen had, bleken deze volledig samen te vallen. In het gesprek verkende we de dingen waar ik tegenaan liep. Er was een zakelijke en een persoonlijke vraag. Na het gesprek stelde Jeanette voor om een opstelling te doen, iets waar ik wel ervaring mee had, maar nog niet op die manier. De vragen van Jeanette en haar begeleiding maakte dat er van alles op zijn plek viel. Daar waar ik in mijn leven altijd ben opgevoed met het gevoel hard te moeten werken en investeren, maakte dat ik niet meer vanuit liefde kon ontvangen. Niet meer de zachte kant kon laten ontstaan. Dit bleek zowel privé als voor mijn bedrijf het antwoord op mijn ervaren strubbelingen. Ik mag achterover gaan leunen, laten komen wat komt en laten ontstaan. Het heeft mij enorm veel inzicht en rust gegeven en ik kan zeggen dat op zowel zakelijk gebied als thuis met mijn grote liefde en de kinderen alles weer veel moeitelozer gaat en ik nog meer kan genieten, vanuit rust!

Marjan –

“Ik wilde graag meer helderheid over mijn doelgroep. Wat past nu écht bij mij en hoe mag ik mijzelf neerzetten met mijn bedrijf. Is het wel goed om zo specifiek mijn doelgroep te bepalen. Ik was er zo over aan het denken, maar kwam er niet echt uit. Ik was echt toe een aan stap, dat wist ik wel. Samen met Jeanette heb ik gekeken naar wat er voelbaar was. Wat leeft er in mij. En ook: wat kan ik eigenlijk zonder moeite neerzetten. Dat wat stroomt, waar ik anderen écht mee kan helpen en waar ik ook nog eens bergen energie van krijg. En dus ook waar mijn inkomsten liggen. We deden daar o.a. een opstelling over en ik kon het echt zo duidelijk voelen. Heel krachtig. Geen twijfel meer. Daarnaast heeft Jeanette mij geholpen om hier concrete stappen in te zetten. Ik ben zo blij! Ik kan echt voor mijn bedrijf staan en doordat ik mijn doelgroep zo helder heb geeft het zoveel rust, helderheid en focus. “

– Moniek –

“Wij waren zoekende en wisten niet goed raad met de situatie. Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik met de situatie aan moest. We wisten wel wat wij niet wilden. Geen stempel voor onze zoon, geen medische molen. Via de internetsite heb ik ons aangemeld. Reden is het vertrouwen dat Jeanette uitstraalt. Ze is heel rustig, neemt de tijd en is oprecht geïnteresseerd. Ze vormt geen bedreiging, maar denkt met ons mee en zet ons weer op het juiste pad. We zijn ons veel bewuster geworden van ons eigen gedrag, hoe wij met onze kinderen omgaan. Begripvoller. We zijn trots op onze kinderen en op onszelf”

– Marcel en Annemarie –

“Een consult bij Jeanette kan ik zeker aanraden omdat zij, met haar ervaring en kennis, de vinger op de zere plek kan leggen. Dit kan best confronterend zijn, maar ook heel bevrijdend. Ik voel me heel prettig bij Jeanette. Ze luistert aandachtig, vraagt door waar nodig en komt tot de kern. Ook neemt ze alle tijd en blijft heel toegankelijk. Je voelt echt haar passie en overtuiging en dat gaf mij een veilig en fijn gevoel.”

-Mireille-

“Via via kregen we de tip om eens naar Jeanette te gaan om hulp te vragen voor onze zoon die één jaar oud was en maar niet wilde slapen. We hadden al van alles geprobeerd, maar tevergeefs. De gebroken nachten eisten hun tol. Na een kennismakingsgesprek gaf Jeanette aan dat we in een paar gesprekken een heel eind konden komen. De coaching was op beide ouders gericht, maar ik merkte als moeder dat ik een cruciale rol speelde in het niet willen slapen van onze zoon. De gesprekken waren zeer intens, Jeanette luisterde vol aandacht, gaf mooie overdenkingen, maakte rake vergelijkingen en spiegelde ons gedrag. De coaching heeft heel wat teweeg gebracht, met als beste resultaat dat onze zoon ging slapen! We zijn Jeanette zeer dankbaar dat ze ons een spiegel voorgezet heeft en we daarmee zelf de verandering konden aangaan.”

Erik-Jan en Saskia-

Ik ben bij Jeanette geweest voor een paar spiegelende ouder consulten. Wat een bijzondere ervaring! Enorm verhelderend, soms wat confronterend, maar het resultaat bij mijn kind is super. Het dwarse gedrag, enorme strijd is er (bijna) niet meer!

-Tamara-

Al geruime tijd heeft mijn zoon (6 jaar) last van angsten in het donker.Hij durft niet alleen te slapen en ook alleen in een ruimte zijn vindt hij al spannend. Aangezien dit steeds ergere vormen begon aan te nemen en zijn eigen waarde ook minder werd, besloot ik “Gevoelig Sterk”  te benaderen om hem daarin sterker te maken en te laten zien dat bang zijn niet erg is, zolang hij er maar met iemand over praat. J. is meerdere malen bij Jeanette in training geweest en ik merk dat zijn zelfvertrouwen en zelfbewustzijn een stuk zijn verbeterd. Hij maakt ook kleine vorderingen zoals boven alleen wat gaan halen. Dat durfde hij voorheen nooit. Ook kan hij zijn gevoel beter verwoorden. Hij slaapt nu nog wel bij ons op de kamer, maar kan nu toch met een lampje aan, alleen in slaap vallen. We zijn dus heel blij dat we bij “GevoeligSterk” hebben aangeklopt. Jeanette, nogmaals bedankt !

Twee hele tevreden trotse ouders 😉

“Lieve Jeanette, nogmaals heel veel dank voor deze fantastische workshop. Ik hoop dat jij veel ouders met hun kinderen mag ondersteunen op deze liefdevolle en zachte manier van helder kijken en helder voelen.”

Kristiane –

“Wauw…ben er even stil van, met tranen in mijn ogen lees ik je verslag betreft de foto reading die je van onze kleine meid hebt gedaan…heel raak! Ik ga zeker aan de slag met je tips!”

Simone –

“Het was echt een prachtige healing!
Echt fantastisch om te ervaring. Ik voel mij weer schoon en zo licht als een veertje 😉
Nogmaals heel erg bedankt. Ik heb vaker een healing gekregen maar nooit zo intens ervaren. Een groot compliment voor jou en een teken voor mij dat ik mij (onbewust) verder aan het ontwikkelen ben”. En een paar weken na de betreffende healing van dezelfde moeder: “Sinds de healing ben ik (op verschillende weegschalen) 5kg afgevallen! Geen wijziging eetpatroon alleen beter aarden en beschermen tegen negativiteit..”

Nelleke –

“Eind vorig jaar heb ik een fotoreading van mijn dochtertje door Jeanette laten doen, die toen 2 maanden oud was. Naast inzicht in de strubbelingen die ik als kers verse moeder had, wilde ik vooral weten hoe mijn kleine meid haar geboorte had ervaren. De reading die ik van Jeanette mocht ontvangen had een persoonlijke en fijne benadering en de boodschap was heel herkenbaar. Het heeft mij diep geraakt en veel mooie inzichten gegeven in het gevoel van mijn dochtertje. Zonder enige voorkennis kon zij details beschrijven en haalde de kern naar boven. Dat vond ik er bijzonder! Met de tips die we hebben gekregen zijn we direct aan de slag gegaan. Dit heeft voor rust gezorgd in die eerste woelige periode. Bedankt Jeanette voor deze mooie ervaring! 

– Sandra –