Op Hodenpijl

Geplaatst door

Verhuizing naar op Hodenpijl te Schipluiden!

Ik heb een nieuwe plek gevonden voor mijn werkzaamheden. De prachtige, sfeervolle locatie op Hodenpijl waar mijn praktijk gevestigd is op de eerste etage. Het voelt heel warm en welkom en ook een beetje spannend, weer een nieuwe plek. Ik heb heel veel zin in mijn aankomende werkdagen vanaf deze nieuwe locatie! Kom je kijken? In September organiseer ik o.a. een speciale inloopdag.

Onderstaand bericht is deze week gepubliceerd op de website van Op Hodenpijl. Tip: neem een kijkje op de website van Op Hodenpijl en laat je inspirerend door het brede aanbod aan concerten, lezingen en workshops. En abonneer je dan ook meteen op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft!

 

Vanaf 1 september is de praktijk GevoeligSterk van Jeanette Sjardijn-Brandse gevestigd Op Hodenpijl. Vanaf de eerste etage werkt zij voor en met gevoelige kinderen en hun ouders.

Jeanette over zichzelf: Mijn naam is Jeanette Sjardijn-Brandse. Inmiddels werk ik 5 jaar voor en met gevoelige kinderen en hun ouders vanuit mijn praktijk GevoeligSterk. Vanaf 1 september zal ik dit doen vanuit de prachtige locatie van Op Hodenpijl waar ik mij erg op verheug!

Samen met ouders werk ik voor het kind. De boodschap van het kind vertalen, het kind van deze tijd een stem geven is mijn missie. Dit doe ik middels een eigentijdse combinatie van krachtige, spiegelende en systemische coaching vanuit een holistische visie met daarbij een praktische inzet van reading en healing. Samen met ouders maak ik vooral ruimte, dat wat ‘voelbaar’ is voor het kind vertalen naar de ouders zodat zij er gericht mee aan de slag kunnen. Dit is weer voelbaar voor het kind én geeft gewenst resultaat. Waardoor kinderen bijvoorbeeld o.a. beter in hun vel zitten, beter slapen, meer op zichzelf vertrouwen, minder angstig zijn. Bewustwording via de taal van voelen staat hierbij centraal. De taal waarmee ouder en kind verbonden zijn. Ook in mijn dagelijks leven speelt het gezinsleven een centrale rol voor mij.

Ik ben getrouwd en samen hebben wij drie prachtige kinderen van 8, 5 en 2 jaar oud. Ik kijk er naar uit u te ontmoeten! U bent van harte welkom om eens nader kennis te komen maken en een kijkje te komen nemen in de nieuwe praktijkruimte. Ik zal hiervoor o.a. speciale inloopmomenten organiseren. Wilt u meer lezen over mij of mijn werkzaamheden? Neem dan een kijkje op de website: https://www.gevoeligsterk.nl

Opt In Image
Help je kind GevoeligSterk – GRATIS Werkboek
Samen genieten van een Rijk Gezinsleven!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.