Zomaar 7 jaar!!

Geplaatst door

1 september 2011 heb ik de stap genomen. Mijn praktijk was ‘open’. Als kindercoach opende ik mijn deuren in een leuke praktijkruimte in therapeutisch centrum Cyprea aan de noordvliet te Maassluis. Toen nog onder de naam Kind&Kracht. Ik had er vooral ontzetten veel zin in. Natuurlijk was er ook de spanning. Wat vertrouwen gaf dat ik vanaf dag 1 klanten had. De eerste afspraak stond ook gewoon op die eerste september. Zo gaaf!!!

Natuurlijk gaat het zelfstandig ondernemerschap niet altijd (alleen maar 😉 over rozen. Het is echt een waanzinnige reis die je maakt wanneer je ‘voor jezelf’ start. Ik leerde en leer nog altijd vooral heel veel over mijzelf.
Vanuit kindercoach vulde ik mijn diensten aan naar oudercoaching en zo ben ik inmiddels niet meer werkzaam in Maassluis maar in Schipluiden. Naast ouder- en kindcoaching in de praktijk verzorg ik opdrachten in scholen, geef ik workshops, lezingen en trainingen voor kinderen, ouders, leerkrachten en inmiddels ook mede ondernemers.

De vraagstukken of uitdagingen waar ik mee werk met klanten kan behoorlijke thematiek aanraken. Toch ervaar ik het iedere keer weer als bijna magisch wanneer je met mensen wel deze ‘pijnpunten’ mag aanraken en zo ervaren dat er beweging in komt. Vanuit deze beweging komt er ruimte en vertrouwen. Meer ruimte die vooral ook op de kinderen doorwerkt en hen nog meer zichzelf kan laten zijn. Wat dat is de missie waarmee ik mijn praktijk ben opgestart: kinderen écht kind laten zijn. Met plezier en vertrouwen in de wereld te staan. En dat is waar ik nog steeds voor sta.

7 jaar mijn praktijk! Wat voel ik mij dankbaar!

 

Winnen!

Op de facebook pagina van GevoeligSterk kun je zien hoe je kans maakt op een gratis inspiratiesessie t.w.v. 145,- euro! Dit is een sessie van 90 minuten met jou als ouder of wellicht heb je een vraag rondom je ondernemerschap. Een sessie waarin we de diepte in duiken van je vraagstuk en waarbij je inzichten krijgt die we vervolgens vertalen naar concrete stappen. Waardoor je (weer) meer ruimte, kracht en vertrouwen zult ervaren.

Je kunt mij ook een mailtje sturen met je naam en reden waarom je graag de inspiratiesessie zou willen winnen. Waar loop je nu tegenaan en Wat hoop je te doorbreken voor jezelf/ je kinderen/ je gezin?

De actie loopt 7 dagen, op 11 september zal ik de winnaar bekend maken. Ben jij de winnaar? Dan krijg je uiteraard een persoonlijk bericht en plannen we samen een afspraak in. De afspraak vindt plaats bij mij in de praktijk in Schipluiden.

Het maakt voor deze winactie én winkans niet uit of je nu al een klant bent geweest bij mij of nog niet. Misschien ken je iemand voor wie deze sessie een geschenk zal zijn en wil je iemand anders opgeven, dat kan uiteraard ook.

Super leuk om zo alvast het feestgevoel met jullie te kunnen delen!

 

Opt In Image
Help je kind GevoeligSterk – GRATIS Werkboek
Samen genieten van een Rijk Gezinsleven!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.